4 napos körutazás Bolognában, Parmában és Modenában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 36856
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36856

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel Bolognába és Parmába, kóstold meg az észak-olasz finomságokat!

Időpontok

  • 2022. október 20.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280,-Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • IFA
  • Belépők (változhat)
    • Langhirano - Castello di Torrechiara: 5 EUR
    • Parma - Keresztelőkápolna: 8 EUR  15 fő felett 6 EUR
    • Parma – Farnese színház: 10 EUR 20 fő felett 8 EUR
    • Parma - Toscanini szülőháza: 2 EUR
    • Spilamberto - balzsamecet múzeum 4 EUR
    • Maranello – Ferrari Múzeum: 11 EUR
    • Ferrara - Castello: 8 EUR
    • Sajtkészítő műhely: 10 EUR

Felár

  • Félpanzió: 15.000,-Ft/fő
  • Egyágyas felár: 18.000,-Ft/fő

Program

1. nap: Budapest-Bologna

Reggel elutazás Budapestről Szlovénián keresztül Olaszországba. Úticélunk a Pó folyó és az Appeninek között fekvő Emilia Romagna tartománya lesz, ahol a látnivalók mellett gasztronómiai kalandozás is vár ránk. Kora este már a tartomány fővárosával ismerkedünk. Vár a Mercato della Piazzola nyüzsgő forgataga. A Parco della Montagnola közelében találjuk Emilia híres piacát, mely már 1251 óta működik. Bologna környéki szállás elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Parma-Langhirano-Bologna

Utazás Parma városába. Városnézés a belvárosban melynek fő nevezetessége a Dóm és a hozzá csatlakozó keresztelőkápolna. A kupolát és a főhajót Correggio nagyszerű falfestményei ékesítik. A Hercegi Palota, a színház és Toscanini szülőházának megtekintése. Szabadidőben a belvárosban a híres culatello és prosciutto crudo sonkát is megízlelhetik. Továbbutazás Langhirano városába. Útközben ismerkedés a parmezán készítés történetével, látogatás egy sajtkészítő műhelyben kóstolóval. Ezután megtekintjük a Castello di Torrechiara épületét. Késő délután utazás a tartomány fővárosába, ahol Európa legrégebbi egyeteme, a San Petronio székesegyház, Itália legstílusosabb gótikus építménye és a Santo Stefano Rotondo lesznek legfontosabb látnivalóink. A „téglavörös” város hírnevét ízletes ételeinek is köszönheti, hiszen a legtöbb étel, ami a világon az olasz konyha specialitásaként vált népszerűvé, Bologna városából származik. Visszautazás a szállásra az esti órákban.

3. nap: Modena-Maranello-Spilamberto

Reggeli után az autógyártás fellegvárába utazunk. Városnézés Modena hangulatos városközpontjában (Palazzo Ducale, San Geminiano Dóm, Ghirlandina torony), mely a Világörökség része. Szabadidő, vásárlási lehetőség Modena központjában vagy látogatás a híres Ferrari múzeumban Maranello városában. Délután Spilamberto kisvárosába utazunk, ahol megtekintjük a balzsamecet készítésének történetét bemutató múzeumot, kóstolóval. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4. nap: Ferrara-Budapest

Délelőtt Ferrara városában teszünk egy rövid látogatást. Ferrara egyike annak a számos művészeti városnak, melyeket a” Pó völgye fővárosai” néven tartanak számon. Ferrara érseki székhely és egyetemi város, az Esték idején jelentős kereskedelmi központ volt. Ennek az időszaknak az emlékei a város széles útjai, pompás reneszánsz palotái és a hatalom jelképe: a Castello. A vizes árokkal körülölelt várkastély és a Dóm tér nevezetességeink megtekintése után még vásárolhatunk a jellegzetes helyi specialitásból a Panpepato-ból, majd búcsú Emilia Romagna tartományától és hazautazás. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos körutazás Bolognában, Parmában és Modenában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére