4 napos kirándulás Rómába, buszos utazással, 1+2 éjszaka szállással, reggelivel – vár Róma, az örök város, Orvieto és a Vatikán kincsei

Ajánlat kód: 35208
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

58.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35208

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts egy hosszú hétvégét izgalmas római városnézéssel!

Időpontok

  • 2022. október 29.-november 1.: , 58.000 Ft
  • 2022. december 8-11.: , 68.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka tranzitszállás Firenze magasságában (Calenzano) 2-3 csillagos szálloda, 2-3ágyas szobák zuh/WC-vel
  • 2 éjszaka szállás a Róma északi részén, Monterotondóban lévő 4 csillagos hotel 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban
  • Kontinentális reggeli (Utolsó napon a korai indulás miatt a reggeli hidegcsomag lesz)
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • A részvételi díj Eurós része csoportos utazás esetén a helyi idegenforgalmi adó, amely 50 € / fő, gyermek 40 € /fő kötelezően fizetendő a szállásokra érkezéskor az idegenvezetőnél a szállodában (csak egyszeri alkalommal fizetendő).

Felár

  • Egyágyas felár 28.500 Ft /fő
  • Vacsora Rómánál a hotelben 2 alkalomra: 7.000 Ft/fő/este (nagyon megéri)

Belépők és fakultatív programok

  • Ferrara + Orvieto progam: 35 € / fő
  • Római közlekedés+ metro, kisvonat, busz, parkoló két napra csoportosan összesen: 20 € / fő
  • Róma első nap délután: Trevi, Corso, Spanyol lépcső, P.Popolo 20 € / fő (idegenvezetés) (csoportosan kötelező – egyénileg közlekedőknek nem kötelező)
  • Róma egésznap+ Vatikáni Szent Péter Bazilika, megtekintése idegenvezetővel: 60 € / fő, Gyermek: 50 €/fő                                          

Program

1. nap

Elutazás Budapestről a reggel 05:00 órakor, útközben 3 óránként pihenő

Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, ebédidő Ljubljana magasságában egy Marché önkiszolgaló étteremben. Olaszország ismertetése a buszon, filmek vetítése, majd kb.16.00 óra magasságában érkezés az Este család birodalmába, Ferrarába. Rövid séta a paloták között, valamint lehetőség a Ferrarai Katedrális megtekintésére. Utazás tovább a Firenze magasságában lévő szálláshelyünkre.

2. nap

Indulás reggeli után. Útközben Európa legnagyobb gótikus dómjának megtekintése Orvietoban, középkori hangulatos kis utcák. Aki nem kíván részt venni a középkori kis város csoportos programján, azoknak addig szabadidő a parkolóban.  

Érkezés késő délután Rómába. Városnézés idegenvezetővel. Trevi kút, Spanyol lépcső, Viale del Corso Piazza Colonna, Via Condotti, Piazza del Popolo, Róma kis utcái és a kivilágított belváros. Érkezés a szállásra.Vacsorázási lehetőség szálláson.

3. nap

Egész napos fakultatív római városnézés idegenvezetéssel. Délelőtt az antik, reneszánsz műemlékek a programunk. Colosseum épületének megtekintése kívülről Konstantinus Diadalív, Traianus Fórum, Capitolium, Piazza Venezia, Victor Emmanuel Emlékmű, Piazza Navona, majd ebédidő és találkozó ismét az idegenvezetővel.

Délután az Angyalvár épülete előtt elhaladva elénk tárul a Szt.Péter Bazilika amit a csoport azon része aki részt vesz a programon idegenvezetőnkkel tekint meg. A nap végén a Bazilika előtti téren az obeliszknél és a híres Colonnatoknál fejezzük be római városnézésünket. Találkozó a Piazza del Popolon majd együtt visszaindulás a hotelbe. (A Vatikáni Múzeum egyénileg megtekinthető. Aki először jár Rómában, annak a városnézést ajánljuk inkább idegenvezetővel.) Este érkezés a szálláras. Vacsorázási lehetőség szálláson.

4. nap

Kora reggel visszaindulás. Útközben reggeli és ebédidő a kulturált autógrillekben, valamint 3 óránként rövid pihenők. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Rómába, buszos utazással, 1+2 éjszaka szállással, reggelivel – vár Róma, az örök város, Orvieto és a Vatikán kincsei

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére