4 napos kirándulás Kárpátalján, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval, beregszászi és szatmári kalandokkal

Ajánlat kód: 38525
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38525

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Keresd fel Kárpátalja legszebb történelmi emlékhelyeit!

Opciók

  • 2022. április 28.: , 59.000 Ft
  • 2022. június 3.: , 59.000 Ft
  • 2022. július 28.: , 59.000 Ft
  • 2022. szeptember 29.: , 59.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Félpanzió
  • Útlemondási biztosítás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 2.280 Ft
    • (Prémium): 2.960 Ft 
    • (Privileg): 3.800 Ft 
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 20 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 3 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 14.000 Ft
  • 25-34 fő esetén: 4.500 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Máriapócs – Vaja – Tákos – Csaroda – Beregszász (320 km)

Elutazás a reggeli órákban Sze­gedről. Utazás Budapesten át Má­riapócsra, Nagykállón, a hajdani megyeszékhelyen keresztül. Meg­látogatjuk Magyarország Nemzeti Szentéjét, a görögkatolikus temp­lom „könnyező Mária ikonját”. Utunkat a vajai várkastély­nál folytatjuk, mely reneszánsz kastély a kö­zépkortól a Vay család birtokában volt. A Nyírség és a Szatmár után Bereg értékeiből kapunk rövid ízelítőt, mert megtekintjük a „Tákosi mezít­lábas Notre-Dame paticsfalu temp­lomot”, majd a „Mosolygós szentek „Csarodai templomát. Közel a határ és Beregszász, folytatjuk utunkat! Beregsuránynál határt lépve Ukraj­nába (érvényes útlevél szükséges!) a Kárpátaljai magyarság központi te­lepülésével ismerkedünk, rövid gya­logos városnézéssel, majd a Bethlen kúriában (Grófudvar) a helytörténeti múzeumot is megtekintjük. Az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre, ahol 3 éjszakán át vacsorával várnak bennünket.

2. nap: Kárpátalján utazunk: Munkács és Ungvár (150km)

Reggelink után a Munkácsi várral kezdünk. Ahova „visszaszállt a turul­madár”, ahol viharos történelmünk, és a szabadság eszményképeivel találkozunk. Meglátogatjuk a Zrínyi Ilona által hősiesen védett várat, mely a szabadság eszményképévé lett a történelmünk viharos száza­daiban. Sétálunk a szépen felújított belvárosban, sétánk Rákóczi és Munkácsy emlékeit idézik. Délután Kárpátalja legnagyobb városát, Ung­várt keressük fel. A vár és múzeuma­inak megtekintése után a belváros templomait tekintjük meg és az Ung folyó partján sétálunk. Estére vissza­térünk szálláshelyünkre.

3. nap: Kárpátalján utazunk: Verecke és a hágó – Vereckei szoros – Szolyva és Beregszentmiklós (250 km)

Szállásunkról elindulva a Latorca fo­lyót forrásirányba követjük egészen a Kárpátok vízválasztóján lévő 1000 éves határig. Itt minden cél „temp­lommá válhat” mert gondolatunk e szent helyről Pusztaszerig, Dévényig, Zimonyig és a Cenk-hegyig kalan­dozhat. Az emlékmű „sorstalansága” és a táj önmaga adja a történelem igazságát. A Vereckei hágóról lejövet a Vereckei-szoroson keresztül érkezünk a II. világháború egyik központi bunkeréig, melyet belülről is megtekintünk. Ezután a Szolyvai emlékparknál tisztelgünk és emlé­kezünk azokra az elhurcolt magya­rokra, akikért nem szólt a harangszó. A sztálini lágerek áldozatainak em­lékére gyertyát gyújtunk a „malenkij robot” áldozataiért. Utunkat folytatva a Schönborn kastély parkjában te­szünk látogatást, melynek jelentős szerepe volt Beregvár életében. Ké­sőbb Beregszentmiklóson a roman­tikus várkastély termeit is megte­kintjük, ahol egykoron Thököly Imre és Zrínyi Ilona egykori találkozásai­nak színhelyét idézhetjük fel. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap. Beregszász – Csetfalva – Tarpa – Szatmárcseke – Budapest – Szeged (350 km)

Reggelit követően Beregszászon a városközpontban sétálunk: Hősök tere, Bethlen kastély, Magyar Főis­kola. Csetfalván a falusi templom­építészet remekeivel ismerkedünk. Beregsuránynál határt lépve Tarpán megtekintjük református templo­mát, majd Szatmárcsekén a Kölcsey emlékházat és síremléket. Búcsút intünk és elköszönünk a táj emlékhelyeitől. Megállókkal érke­zünk Budapestre, majd továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás Kárpátalján, buszos utazással, 3*-os szállással, félpanzióval, beregszászi és szatmári kalandokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére