4 napos kirándulás Cinque Terrében, a Citromfesztivál idején, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 36858
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36858

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Olaszország legszínesebb városkáját a Citromfesztivál idején!

Időpont

  • 2024. május 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.600 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • IFA
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.200 Ft/fő
  • Belépők
    • Rapallo-S. Fruttuoso-Portofino-Santa Margherita Ligure hajókirándulás 45 EUR
    • Cinque Terre hajókirándulás 55 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 30.000 Ft/fő

Program

1. nap Budapest-Lido di Camaiore

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás a Siófok-Nagykanizsa-Szlovénia útvonalon keresztül Lido di Camaiore tengerparti üdülővárosába. Érkezés a szálláshelyre az esti órákban.

2. nap Rapallo-San Fruttuoso–Portofino-Santa Margherita Ligure

Reggeli a szállodában, majd Rapallo városába utazunk. Látogatás a bájos tengerparti városban, ahol hangulatos kisutcák és terek, dús mediterrán növényzet, pálmafás sétány várja a kirándulókat. Hajókirándulás San Fruttuoso apátsághoz, mely dombok és erdők ölelésében fekszik a portofinoi-félsziget egy eldugott öblében. Folytatjuk utunkat a színes házaival, hangulatos városközpontjával és halászcsónakokkal, luxus hajókkal teli kikötőjével szemet kápráztató Portofino városába. Kristálytiszta tenger, gazdag növényzet, luxus villák és az öböl menti bájos városközpont látványa garantáltan mindenkit magával ragad. Séta a belvárosban, szabadidő, majd utazás a hegyek ölelésében fekvő hangulatos Santa Margherita Ligure városába. A Riviera di Levante régimódi üdülővárosának tengerparti parkjában láthatjuk Kolumbusz Kristóf szobrát is, aki ebben a tartományban született, valamint II. Vittorio Emanuele szobrát is, aki az egyesült Olaszország első királya volt. Az öblöt körül ölelő zöld dombok között fantasztikus villák és mediterrán kertek bújnak meg. (Ár: 45 EUR/fő) Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban. (Figyelem: A hajókirándulás megvalósulása az időjárás függvénye!)

3. nap Cinque Terre-Citrom fesztivál

A mai napon egy felejthetetlen kirándulásra indulunk az „Öt föld” mesés tájaira és Olaszország egyik legszebb partszakaszát ismerhetjük meg. Utazás Ligúria egyik legszebb vidékére, mely az UNESCO Világörökség része. La Spezia meredek hegyfalak alatt meghúzódó kikötővárosában hajóra szállunk és a meredek sziklaszirtekre épült festői kis halászfalvakat fedezhetjük fel. Monterosso al Mare bájos kisvárosában szabadidő. A Sagra del Limone vagyis a Citrom fesztivál alkalmából vásárolhatunk a jellegzetes termékekből és természetesen meg is kóstolhatjuk a limoncinot, a citrom lekvárt vagy éppen a citromos torta különlegességet is. Délután visszautazás La Spezia kikötőjébe (Ár: 45EUR/fő). Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban (Figyelem! Rossz időjárás esetén amennyiben a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik!)

4. nap Lido di Camaiore-Budapest

Reggeli a szállodában, majd hazautazás Szlovénián keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos kirándulás Cinque Terrében, a Citromfesztivál idején, buszos utazással, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére