4 napos kirándulás az őszi Toszkánában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Firenze, Siena, Volterra

Ajánlat kód: 35644
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

88.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35644

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg Toszkánát kora ősszel, amikor a legszebb arcát mutatja, s fedezd fel a reneszánsz bölcsőjét, Firenzét!

Időpont

  • 2023. október 29-november 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Kontinentális reggelit
  • Autóbuszos utazást
  • Magyar nyelvű csoportkísérést végig
  • Firenze, Montecatini városokba való eljutást

Az ár nem tartalmazza

  • Vacsorák: 5.800 Ft / fő / alkalom
  • Belépők és fakultatív programok ára külön fizetendő a helyszínen Euróban
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető:
  • COLONNADE Atlasz Biztosító: 890 Ft / fő / nap
  • Idegenforgalmi szállásadók, városokba behajtási illetékek, check-inn, egyes esetekben kikötői adót, mely mindig a helyszínen fizetendő!
  • Részvételi dij Eurós része! Egy alkalommal (60 €)

Fakultatív programok

  • Délelőtt Uffizi képtárlátogatás + Firenze városnézés helyi idegenvezetővel délután két magyarnyelvű művészettörténésszel + belépő + előjegyzési díj soron kívüli tárlatvezetés, fülhallgató, belépővel 50 € / fő (belépővel)
  • Délután Firenze magyarnyelvű művészettörténésszel + füllhallgató, mikrofon (félnapos): 30 € / fő + belépő
  • SIENA, SAN GIMIGNANO, VOLTERRA: Egésznapos kirándulás a három Toszkan dombokon épült középkori városokban idegenvezetővel. A program ára nem tartalmazza a Siena és San Gimignanoi dómok belépőit! 60 € / fő + belépők

Felár

  • Egyágyas felár 32.500 Ft / fő

Felszállás

  • Budapest-Székesfehérvár-Balaton-Nagykanizsa-Lenti

Program

1. nap

Folyamatos utazás Szlovénián keresztül 3 óránkénti pihenővel. Érkezés az esti órákban, a szállás elfoglalása, az érkezéstől függően. Séta a toszkán dombokon Montecatini fürdővároskában.

2. nap: FIRENZE (egyénileg vagy csoportosan fakultatív)

Reggeli után indulás Toscana tartomány székhelyére, Firenzébe, ahol először a Michelangelo térről látjuk a mesés panorámát.

Délelőtt Uffizi képtár kerül megtekintésre művészettörténésszel (magyarnyelvű helyi + olasz), magyarnyelvű idegenvezetővel, mint a reneszánsz mesterek (pl. Botticelli, Raffaello), továbbá Tiziano híres gyűjteményei, majd az Aranyművesek hídja, Cellini szobra.

Délután Gyalogos városnézés helyi magyarnyelvű idegenvezetővel + a mi idegenvezetőnkkel, közben 1 óra szabadidő és ebédelési lehetőség (séta a műemlékek között: Santa Croce, Palazzo Vecchio, Dóm, Giotto harangtornya, Palazzo Medici. Végül Akadémia, Dávid szobor, Palazzo Pitti palota szabadidőben). Este szállás Montecatiniben, érdemes felmenni Montecatini Alto kisvárosba. Firenze városa elérhető Montecatiniből helyi járattal is! Busz, vonat, mely a Dómhoz közel áll meg! Jegy ára kb. 5 €

Harmadik nap egyénileg is el lehet jutni Firenzébe helyi járattal!

3. nap: SIENA, SAN GIMIGNANO, VOLTERRA

Reggeli után kirándulást teszünk a világhírű Chianti borvidéken. Sienába, megnézzük a különleges, kagyló alakú főteret, az Il Campot, ahol a híres Paliot (lovasversenyt) rendezik meg, majd megtekintjük az intarziáiról híres Dómot, végül Szent Katalin házát.

San Gimignanóban a középkor köszönt bennünket. Hajdan 72 lakótorony állt a középkori falakkal határolt kisvárosban, mára 13 maradt belőlük.

Ezt követően a lankás toszkán dombokon át folytatjuk útunkat a magasan fekvő Volterrába, a néhai etruszk városba. Az alabástrom ősi városa nemcsak középkori belvárosával várja a látogatókat, római amfiteátrumáva, hanem a híres olasz zászlóhajítók találkozóhelye is.

Este visszaérkezés a szállásra, vacsorázási lehetőség, séta Montecatini Alto kisvárosba vagy a Toszkan termál központban.

4. nap

Reggeli után utazás Budapestre. Útközben rövid pihenők, játék, totó, videófilmek nyújtanak kikapcsolódást. Érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás az őszi Toszkánában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal – Firenze, Siena, Volterra

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére