4 napos kirándulás a Viareggio-i karneválra, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42403
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

124.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42403

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a látványos Viareggio-i karneválra!

Időpont

  • 2024. február 16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás Firenze környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • VOX készülék (városnézéshez)

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8%-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Belépőjegyek
    • Siena Dóm és helyi idegenvezető: kb. 10 Euro/fő
    • Firenze, Sta. Croce templom: kb. 7 Euro/fő
    • Firenze, városbelépő: kb. 10 Euro/fő
    • Pisa Dóm és keresztelő kápolna: kb. 7 Euro/fő
    • Pisa Ferde Torony: (a feljutás lehetősége a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvénye) kb. 20 Euro/fő
    • Torre del Lago, Puccini Villa: kb. 7 Euro/fő
    • Viareggio, karnevál: kb. 20 Euro/fő
  • Idegenforgalmi adó (2 Euro/fő/éj)

Felár

  • Fakultatív vacsora (foglaláskor fizetendő): 24.900 Ft/ fő (2 vacsora a szállodában, 1 egyszerű vacsora a „fattoria” látogatás során)
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Elutazás Budapestről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban. Az esti órákban egy tipikus helyi "fattoria"-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek kóstolója vár minket, mai vacsoránkat itt fogyasztjuk el. Visszautazás a szálláshelyre.

2. nap:
Reggeli a szállodában, majd Toszkána semmihez sem hasonlítható, ciprusokkal szegélyezett dombjainak és lankáinak felfedezésére indulunk. Először Sienaba Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm és Keresztelőkápolna. Innen utazás Toszkána fővárosába, és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár (kívülről)- Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után visszautazás a szálláshelyre. 

3. nap:
Reggeli után elsőként utazás Pisaba, mely egykor tengeri nagyhatalom volt. Városnézés a Csodák terén, mely az UNESCO Világörökség része. A pisaiak a Csodák terének nevezték el azt a területet, amelyen a régi korokban, az etruszkok idején is szentély állt. A ferde torony mellett itt található a Dóm, a keresztelőkápolna és a temető, amelyek rendkívüli szépségükkel kápráztatnak el mindenkit. Innen utazás Torre del Lagoba, ahol lehetőség nyílik a Puccini Villa megtekintésére, valamint egy rövid sétára a tóparton. Kora délután utazás Viareggio-ba, ahol minden télen megrendezik a régió legnagyobb karneváli felvonulását a városka tengerparti sétányán. Olaszországban, a velencei karnevál után a viareggiói karnevál a leghíresebb. Az itteni karnevál az 1870-es évekre nyúlik vissza, amikor néhány helyi lakos a túl sok adó ellen maszkos felvonulást szervezett, ami az évek során hagyománnyá vált, a század végén pedig kibővült allegorikus kocsik felvonulásával. Egy karneváli napon több tízezer ember jön el megnézni és végigvonulni különböző jelmezekben, papírmasé mozgó szobrok között. És persze ott a homokos tengerpart, amit egy napos teraszon forró capuccinot kortyolgatva érdemes megnézni ilyenkor is.

4. nap:
Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás a Viareggio-i karneválra, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére