4 napos kirándulás a velencei karneválra buszos utazással, reggelivel, 1 éjszaka 3*-os szállással, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 35352
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

33.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35352

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el a velencei karnevál színes forgatagában, gondolázz a lagúnákon és látogasd meg a leghíresebb nevezetességeket!

Időpontok

  • 2020.02.14.: , 33.900 Ft
  • 2020.02.21.: , 33.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka szállás 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban Velence környékén
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Belépőjegyek
  • Hajójegy
  • Fakultatív programok
  • Vox készülék (városnézéshez): 1.100 Ft/fő
  • Vacsora felár: 16 Euró/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Program

1. nap

Indulás Budapestről 20.00 órakor a Hősök teréről. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át, éjszaka az autóbuszon.

2. nap

Érkezés egy hosszabb technikai szünetet követően (kb. 1,5 óra - kávézási, reggelizési, felfrissülési lehetőség) a reggeli órákban Punta Sabbioniba. Behajózás Velencébe (külön fizetendő).

A behajózáshoz kétféle lehetőség közül választhatnak utasaink:

1. Transzfer behajózás a Szent Márk térre, melynek során a hajóból láthatunk néhány neveztességet: Arsenale – Lido – San Servolo sziget – Rakpart és rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról (ára: 15 Euro/fő, időtartama 45 perc)

2. Murano-Burano kirándulással egybekötött behajózás a Szent Márk térre, kiszállási lehetőség mindkét szigeten, Murano szigetén az Üveggyár megtekintése, Buranon séta a színes házacskák között és a hagyományos csipkeverés megtekintése. Természetesen itt is rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról. (ára: 30 Euro/fő, időtartama 3,5 óra)

Mindkét hajókirándulás után közös városnéző séta Velencében: Schiavoni rakpart - San Zaccaria templom - Börtön - Sóhajok hídja - Nemzeti könyvtár - Campanile - Prokurátori paloták - Szt. Márk Bazilika - Dózse palota. Séta Velence sétálóutcáján a Mercerién – Rialto – Piac. A nap további részében szabadprogram.

Délután fakultatív programlehetőségek az alábbiak szerint:

1. Gondolázás Velence csatornáin, sikátorain a legtipikusabb közlekedési eszközzel. A program ára: 18 Euro/fő, 1 gondolában mindenképpen 6 főnek kell ülnie. Időtartam: 45 perc.

2. Vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. A vacsora előételből, főételből és kávéból vagy desszertből áll. A vacsora ára: 16 Euro/fő.

A két fakultatív program időben nem zárja ki egymást, tehát aki szeretne, mindkét programon részt tud venni. Este a szálláshelyek elfoglalása Velence környékén.

3. nap

A mai napon folytatjuk ismerkedésünket a lagúnák városával. Először behajózás Velencébe (külön fizetendő, hajójegy ára 15 Euro/fő), majd a városnéző séta folytatása: majd a városnéző séta folytatása: Santa Maria Formosa templom – San Giovanni e Paolo templom. Délután szabadprogram.

Ajánlatunk a nap további részére: Napoleon park - gyermekek karneválja, Szt. Márk tér - koncertsorozatok, pantomim előadások, jelmez szépségverseny. Campo San Paolo, San Silvestro – burattin előadások, koncertek, latin est.

Este fakultatív vacsorázási lehetőség egy tipikus olasz étteremben. A vacsora előételből, főételből és kávéból vagy desszertből áll. A vacsora ára: 16 Euró/fő. Este hazautazás. Éjszaka az autóbuszon.

4. nap: Hazaérkezés a délelőtti órákban

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás a velencei karneválra buszos utazással, reggelivel, 1 éjszaka 3*-os szállással, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére