4 napos kirándulás a Garda-tónál és Milánóban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42419
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

129.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42419

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány az Alpok egyik legszebb fekvésű, festői tava!

Opciók

  • 2024. 05.01-05.04.: , 139.900 Ft
  • 2024. 06.20-06.23.: , 139.900 Ft
  • 2024. 10.19-10.22.: , 129.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást - Hotel 3*- Garda-tó környékén
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
    • Aquileia Bazilika: kb.  5 Eur/fő
    • Monte Baldo felvonó: kb. 27 Eur/fő
    • Sirminone hajókázás: kb. 10 Eur/fő
    • Milánó Dóm kb.10 EUR/fő, Dóm látogatás lifttel a tetejére (vissza gyalogosan): kb.24 EUR/fő
    • Bergamó felvonó: kb. 4 Eur/fő
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi díjat
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 15 EUR/fő/tartózkodás
  • Az audio guide költségét 2 200 Ft/fő/tartózkodás (5 EUR/fő)
  • Behajtási díj, parkolás:  15 Eur/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül):  24 900 Ft/fő ( 69 EUR/fő)
  • Vacsora felár:  16 900 Ft/fő ( 43 EUR/fő)  

Program

1. nap: Budapest- Aquileia- Garda-tó 
Elutazás Budapestről reggel 05:30-kor. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Egy kis pihenés erejéig megállunk Olaszország egyik fantasztikus látnivalójánál. Aquileia romvárosa vár ránk, melyet észak Pompei-ének is szoktak nevezni. A Világörökség részét képező Santa Maria Assunta Bazilika györnyörű mozaikpadlójával kápráztatja el a látogatókat. Továbbutazunk a Garda tó felé, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap: Peschiera del Garda - Sirmione - Bardolino szőlővidék/kóstoló                                            Fakutlatív programunk első napját a tó délkeleti részén fekvő  festői Peschiera del Garda –ban kezdjük, melynek erődje az UNESCO világörökség része. Óvárosa egy élő történelemkönyv, hangulatos, szűk utcácskái, a hidak és csatornák egyedi hangulatot idéznek. Innét  a tóba félszigetként ékelődő, egyedülálló fekvése és szépsége miatt igen népszerű, bájos Sirmione-ba megyünk. Barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos éttermekkel és kávézókkal teli terein, megnézzük a város templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vízivárat. Szabadidő a városban, vagy fakultatív programként egy rövid hajókázáson is részt vehetünk, élvezve az Alpok panorámájának szépségét. Délután a híres Bardolino szőlővidékre utazunk. A terület szőlőművelésének, borkészítésének jellemző végeredménye a Bardolino karakteres vörösbor, és mindemellett az itt található lankák ideálisak az olívafa ültetvényeknek is.  Megismerkedünk az extra szűz olívaolaj és bor történetével, készítésének titkaival és kóstolót is kaphatunk a zamatok megismerésére. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap:  Milánó-Bergamo
Reggeli után egész napos szabadprogram a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: látogatás Lombardia és a „divat fővárosába”, Milánóba. Városnéző séta, világhírű nevezetességeinek megtekintése: Sforza vár, Operaház/ Scala. Dóm (fakultatív látogatás, fel lehet menni a Dóm tetejére a pillérek és gótikus csúcsok közé). Szabadidő a város egyéni felfedezésére. Rövid látogatást teszünk Bergamo lenyűgöző, fallal körülvett óvárosába, ahova élmény felvonó repít minket fel. Főtere, és a Santa Maria Maggiore bazilika igazi ékköve az ódon utcácskákkal és kis boltokkal tűzdelt városkának. Visszautazás az esti órákban a Garda-tóhoz, szálláshelyünkre. (Ár: 45 EUR/fő)

4. nap: Verona-Budapest
Reggeli után magunk mögött hagyva a tavat és környékét hazaindulunk, de még ellátogatunk Itália legromantikusabb városába, Veronába. Városi sétánk alatt kívülről megcsodáljuk a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes, ókori Arénát, megnézzük Júlia házát, a Dómot és sétálunk a város hangulatos terein és utcácskáin. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos kirándulás a Garda-tónál és Milánóban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére