4 napos kirándulás 1 személyre Németországban, Szászország vidékén, drezdai városnézéssel, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással

Ajánlat kód: 34532
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

64.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34532

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Németország legkülönlegesebb részén, az elbűvölő Szászországban!

Időpont

  • 2019. szeptember 12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Belépők

  • Zwinger múzeum 12 EUR (Régi Mesterek Galériája)
  • 6-6 EUR (Matematika-Fizika Szalon, Porcelán kiállítás)
  • Moritzburg 8+2 EUR
  • Königstein 10+1 EUR
  • Pirna Marienkirche 1 EUR
  • Meissen porcelán manufaktúra 10+3 EUR

Felár

  • Félpanzió: 15.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő, Shell kút - 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút - 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché - 07:45

Program

1. nap: Budapest-Görlitz-Drezda

Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szászország egyik legszebb városába. A délutáni órákban érkezünk Németország legkeletibb városába, Görlitzbe. 500 év történelmének több mint 3.500, nagyrészt szépen restaurált műemléke mesél a büszke múltról. A gazdagon díszített homlokzatok, méretes erődítmények és tiszteletreméltó templomok között egy csodálatos városközpont vár ránk. Sétánk során nem csak a város középkori báját csodálhatjuk meg, hanem a gótika, barokk, reneszánsz és a szecesszió szemet gyönyörködtető épületeit is. Esti érkezés a Drezda környéki szálláshelyre.

2. nap: Moritzburg-Drezda

Ma a Schloßteich szigeten fekvő festői Moritzburg kastélyhoz látogatunk. A Drezda szomszédságában fekvő kisvárosban található Németország egyik legnagyobb nevezetessége, a szász fejedelmek, majd királyok vadászkastélya és a hozzá kapcsolódó erdő-tó- és kertrendszer. A látványos barokk palotaegyüttes megtekintését követően gyalogos városnézés Szászország fővárosában, Drezdában. A várost nem csak kereskedővárosként, de a német kultúra fellegváraként is emlegetik. Az álomszerűen szép belváros közepén a szász választófejedelmek és királyok rezidenciájával megmutatkozik a város páratlan bája, melyet minden joggal neveznek az Elba Firenzéjének is. A legfontosabb nevezetességek megtekintése után szabadidő keretében lehetőség nyílik a Zwinger meglátogatására. Este visszautazás a szállásra.

3. nap: Bastei-Bad Schandau-Königstein-Pirna

Mai napunkat az Elba völgyében fekvő természeti szépségek birodalmában töltjük. Németország egyik legszebb tájegységét keressük fel, ahol gyönyörű folyóvölgyek és fantasztikus sziklaképződmények várnak. Szász-Svájc leggyönyörűbb vidékének, a híres Bástya-körzetnek (Basteigebiet) a felfedezésére indulunk. Kurort Rathennél kell átkelnünk az Elba jobb partjára, hogy közelről megcsodálhassuk a táblás hegyeket és sziklaalakzatokat, melyek mintegy 200 méterrel magasodnak a kanyargó folyó fölé. A környék legimpozánsabb, emberi kéz alkotta műemléke a Basteibrücke, egy fantasztikus kőhíd, ami 76 méter hosszan nyúlik el a Mardeltelle völgy fölött. Ehhez az egészen különleges építményhez mintegy 2000 tonna követ használtak fel 1851-es felépítésekor. Bad Schandau érintésével érkezünk meg majd a Königstein-i várhoz, majd a látogatás után Pirna városában sétálunk. A hangulatos Elba-parti várost, Szász-Svájc kapujának is szokták nevezni. Belvárosi séta a régi kereskedőváros nyugalmat árasztó bájos óvárosában, ahol szűk utcák, több százéves polgárházak és a St.Marienkirche impozáns épülete vár, mely Szászország legfontosabb késő gótikus műemléke. Visszautazás a szállásra.

4. nap: Meissen-Budapest

Utazás az Elba folyó partján fekvő Meissen városába. A várost a világhírű meisseni porcelán tette híressé, amit több száz évvel ezelőtt itt készítettek. Látogatás a három legrégebbi európai porcelán manufaktúra egyikében, az 1710-ben alapított meissen-i porcelánmanufaktúrában. A készítés folyamataival való ismerkedés és a gyönyörű porcelánok megtekintése után hazautazás. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 személyre Németországban, Szászország vidékén, drezdai városnézéssel, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére