4 napos kirándulás 1 személyre Észak-Olaszországban, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – Veneto és Palladio világörökségeinek nyomában

Ajánlat kód: 34529
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

65.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34529

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Észak-Olaszország lélegzetelállító kincseivel Venetóban és Palladinóban!

Időpont

  • 2021-10-14-10.17: , 65.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP-biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Maser-Lido di Jesolo

Indulás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Andrea Palladio nyomába szegődünk, aki korának leghíresebb építésze volt. Tiszta vonalvezetésű palotáival és villáival, jellegzetes stílusával vált a reneszánsz építészet egyik legmeghatározóbb mesterévé. Kora délután érkezés Maser városkába, ahol megtekintjük a Veronese freskókkal díszített, méltán híres Villa Barbarot, mely az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás Lido di Jesoloba, szálláshely elfoglalása a késő délutáni órákban.

2. nap: Vicenza

Reggeli után utazás Veneto tartomány legszebbnek mondott városába. Vicenza, Andrea Palladio városaként is ismert, hiszen az építész számtalan késő reneszánsz épületet valósított meg a városban. Vicenza belvárosa Olaszország egyik legfontosabb művészeti, kulturális emléke, ennek köszönhetően jelentős idegenforgalmi célpont. 1994-ben az UNESCO belvárosát felvette a Világörökség listájára, majd ezt kiterjesztette 1996-ban Palladio villáira, melyek Veneto különböző városaiban találhatók. Vicenza városa 24, a világörökség részét képező Palladio tervezte épület otthona. Elsőként a minden szempontból kiemelkedő „La Rotonda”-t fedezzük fel, majd megcsodáljuk az első fedett, reneszánsz színházat, az 1580-ban épült Teatro Olimpicót, amely a város szimbóluma és a legidősebb, ma is fennálló reneszánsz színház. Úgy tartják, ez az első példája a modern kori fedett színháznak, amely emellett teljesen megfelel az antik színház építési szabályainak. A város színháza, Palladio utolsó műve, és legnevezetesebb mesterműveinek egyike, mely építészetileg különböző stíluselemeket ötvöz hihetetlen harmóniába. Ezt követően séta a városban, ahol szemünk elé tárulnak Palladio remekművei. A városnéző séta alkalmával a Bazilika, a Palazzo Valmarana lesznek legfontosabb látnivalóink, majd rövid szabadidő után visszautazás a szállásunkra az esti órákban.

3. nap: Vedelago- Bassano del Grappa

Reggeli után utazás a Brenta-csatorna partján található, gyönyörű fekvéséről és legendáiról híres Foscari villához, melynek megtekintése után továbbutazás Vedelagoba, ahol ellátogatunk egy újabb, csodálatos környezetben található Palladio villába, a Villa Emóba. A következő állomás Bassano del Grappa. Séta a városban, sétánk során láthatjuk a Brenta fölött átívelő, Palladio tervezte fedett hidat. A nap zárásaként felkeressük a Villa Angaranót, amely a Bianchi Michiel nővérek által üzemeltetett borászat központja. Fakultatív programként borkóstolásra nyílik lehetőség. Visszautazás a szállásunkra.

4. nap: Punta Sabbioni-Velence-Budapest

Reggeli a szállodában, majd utazás Punta Sabbioni kikötőjébe, ahonnan bérelt hajóval érkezünk Velencébe. (Hajójegy: 30 EUR/fő) Ezen a napon a mester nem kevésbé híres velencei templomait keressük fel: a Redentorét majd, a San Giorgio Maggiorét , melynek szigetéről még a páratlan velencei körpanorámában is gyönyörködhetünk. Visszahajózás Punta Sabbioniba, majd hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 személyre Észak-Olaszországban, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – Veneto és Palladio világörökségeinek nyomában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére