4 napos kirándulás 1 főre a Vajdaságban és Belgrádban, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Palics, Szabadka, Zenta

Ajánlat kód: 34224
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

72.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34224

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a Vajdaság magyar vonatkozású városaival, Szabadkával és Zentával, és sétálj Belgrád látnivalói között!

Időpont

  • 2019. augusztus 31-szeptember 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Belépők

  • Szabadkai városháza díszterme 200 RSD
  • Szabadkai Városháza, toronylátogatás 200 RSD
  • Kelebiai Ménesbirtok (birtoklátogatás helyi vezetővel, lovaglás, fiákerozás)         400 RSD
  • Zenta –Városháza 150 RSD
  • Szendrő 150 RSD
  • Péterváradi kazamaták helyi idegenvezetéssel 400 RSD
  • Zimony 150 RSD
  • Újvidék - Vajdasági Múzeum 200 RSD
  • Nándorfehérvár helyi idegenvezetéssel 200 RSD

Program

1. NAP: BUDAPEST – PALICS – SZABADKA

Indulás reggel Budapestről, Szeged érintésével határátlépés a Vajdaságba. Először Szabadkára utazunk, ahol megtekintjük a városházát, mely Szabadka és a délvidéki szecesszió szimbóluma. A városháza díszterme és a tornyának kilátója különösen szép. Folytatjuk városnézésünket a klasszicista Népszínházzal, végigsétálunk a Korzón, megtekintünk egy különleges palotát és a zsinagógát. Ezután Palicsra megyünk, ahol gyönyörködünk a meseszép tóban és környezetében. Megtekintjük az 56-os magyar emigránsok palicsi befogadó táborának emlékművét, továbbá a Zsolnay vázákat, a Vigadót, a Hangász Pavilont. A nap zárásaként megismerkedünk a DiBonis Pincészet pálinkáival, boraival. Ezt követően szállásunkra megyünk.

2. NAP: SZABADKA – ÚJVIDÉK – RUMA

Ma először Péterváradot és annak erődjét nézzük meg, ahonnan csodás kilátás nyílik a környékre. A Duna-kanyar fölé emelkedő péterváradi szikla tövében egy cisztercita kolostor is épült a középkorban. Ezt követően Újvidék belvárosában teszünk egy sétát: látni fogjuk a központi Szabadság teret, a neoreneszánsz stílusú városházát és a plébániatemplomot. A belváros dísze a Duna-park, és a Vajdasági Múzeum impozáns épülete. Végigmegyünk a folyton nyüzsgő sétálóutcán, a Duna utcán. Újvidéket elhagyva, borkóstolása indulunk. A Fruska-Gorától délre eső rész, jelentős bortermelő vidék, számos méltán híres borászat található itt, amelyekből kettőt meglátogatunk. Amennyiben a borok elnyerik a tetszésünket, vásárolhatunk is belőlük. Programunk végeztével megyünk szálláshelyünkre és megvacsorázunk (2 éj).

3. NAP: BELGRÁD – ZIMONY

Reggeli után Belgrádba buszozunk. Bejárjuk a híres nándorfehérvári várat. Hunyadi János itt verte vissza a török ostromot, és a legenda szerint itt halt hősi halált Dugovics Titusz. A győztes csata emlékére szól minden délben a harangszó. Ezt követően városnézés a központban: színház épülete, királyi palota, koronázási templom, parlament épülete. Déli órákban felkeressük Zimonyt, megtekintjük a Magyar Millenniumi Emlékművet, felsétálunk a torony kilátójába. Utunk következő állomása közvetlenül a Duna-partjára épült hatalmas Szendrői vár, ahol Kinizsi Pál töltötte utolsó napjait. Ennek megtekintése után visszamegyünk a szállásunkra.

4. NAP: ZENTA – KELEBIA – BUDAPEST

Reggel útnak indulunk és felkeressük Zentát. A magyar történelem jelentős csatája, a zentai csata zajlott itt. Ennek emlékére emeltek a Tisza partján egy emlékművet, ennek megtekintése után a város központjába sétálunk. A városháza épületében láthatjuk a makettet, amit a zentai magyar lakosok készíttettek a csata bemutatására. Továbbhaladunk Vajdaság északi része felé és délután Kelebiára érkezünk. Megállunk, ugyanis itt található a térség legnagyobb lipicai ménesbirtoka, ahol több mint 60 lipicai lovat tartanak. Megtekintjük a ménistállót, a kocsiszínt és a Kocsi Múzeumot. Természetesen látni fogunk gyönyörű csikókat, kancákat is. Programunk végeztével buszra szállunk, és hazaindulunk. Útvonalunk: Szeged, Budapest. Természetesen most is mindenkit visszaszállítunk a felszállási helyére.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás 1 főre a Vajdaságban és Belgrádban, buszos utazással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel – vár Palics, Szabadka, Zenta

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére