4 napos karácsonyi kirándulás az olaszországi Puglia tartományban, repülőjeggyel, transzferrel, reggelivel, idegenvezetéssel, helyi buszos utazásokkal

Ajánlat kód: 34665
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

115.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34665

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Karácsonykor Téged is vár Olaszország egyik legmesésebb tartománya, Puglia!

Időpont

  • 2019. 12.22-12.25. (vasárnap-szerda)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • Elsőbbségi beszállás 1 db 10 kg-os bőrönddel
  • 3 éjszaka szállás (2 éjszaka Alberobello környéke, 1 éjszaka Lecce, 3 csillagos szállodákban)
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető/utaskísérő
  • Repülőtéri transzfer
  • Autóbuszos utazás a teljes program során

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: 35 900 Ft/fő
  • Feladott poggyászt 20 kg-ig kb. 22.700 Ft/db
  • A helyfoglalással kapcsolatos költségeket
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (Classic: 570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj 12 év felett (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díj: 8 EUR/fő/tartózkodás (helyszínen fizetendő)
  • Belépőket
  • Igény szerinti félpanziót és karácsonyi vacsorát

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 28.900 Ft/fő/ turnus
  • Félpanzió és karácsonyi vacsora felára: 25.900 Ft/fő
  • Repülőtéri illeték: 35.900 Ft/fő
  • Elsőbbségi beszállás +1 db 10 kg-os, fedélzetre vihető bőrönd INGYENES!
  • Feladott poggyász (max. 20 kg): 22.700 Ft/főtől

Program:

1. nap: Budapest – Bari

Elutazás Budapestről repülővel Bariba, érkezés a déli órákban a menetrend függvényében. Karácsonyi programunkat a fényárban úszó Bari hangulatos óvárosával kezdjük. Girbe-gurba, középkori utcáin sétálva körbeölel minket az ünnepi dél-olasz hangulat. Részesei lehetünk a város múltjának és jelenének, miközben megkóstolhatjuk Puglia jellegzetességét, az ízletes focacciát, az olasz kenyérlángost. Barangolva a karácsonyi fények bűvöletében, a gyönyörű templomok, régi házak között felfedezhetjük az éppen száradó helyi tésztaspecialitásokat. Ezt az olasz "mammák" gyúrják saját kezűleg nemcsak a család, de a helyi éttermek számára is. Az óvárosban felkeressük Szent Miklós püspök ereklyéit, a fölé emelt bazilikát, majd ellátogatunk a hangulatos kikötőbe is. Szemkápráztatóan gyönyörű vidéken keresztül utazunk az UNESCO világörökség részét képező Alberobello környékére, a trullik földjére, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket.

2. nap: Alberobello -Martina Franca - Matera

Először Alberobello egyedülálló csodás építményei, az ősi, fehérre meszelt, meseszerű, jellegzetes kúp alakú tetős, "sipkás" házak, a trullik várnak minket, különleges élményt nyújtva ebben az elvarázsolt környezetben. Sétánk után kóstolót kapunk a testes, gyümölcsös jellegű borokból, majd szabad program, vásárlási lehetőség a helyi kézműves termékekből. Innen a fenséges Murgia-fennsík legmagasabb dombján épült Martina Francába, Puglia barokk csodájába utazunk, ahol csodás középkori palotái és barokk templomai hirdetik gazdag múltjukat. A templomokkal, gyönyörű terekkel büszkélkedő település nagyon szép óvárossal rendelkezik - a kanyargós utcák fehérre meszelt falú, díszes kapuval ékes házak között vezetnek el egy apró térre, így az igazi pugliai hangulathoz kerülhetünk közel a csodás kisvárosban. Bolyongunk a hangulatos kis üzletekkel teli utcákon, ellátogatunk a helyi katedrálishoz és jut szabadidő is, hogy pihenjünk egy kicsit a városka valamelyik elbűvölő tereinek egyikén.

Materában folytatjuk a napot, a semmihez sem hasonlítható, lélegzetelállító barlangvárosba utazunk. Az UNESCO Világörökség részét képező, az őskorban lakott barlanglabirintusok, a bevájt épületek, lakások, templomok halkan suttogják ősi történetüket. Sétálunk az óvárosban, és a ciszternalakások bűvkörében, mely olyan, mintha kétezer évet visszamennénk az időben. Nem véletlenül forgatta itt Mel Gibson a Jézus életéről szóló, Passió című filmjét! A völgyben nem mindennapi látvány tárul elénk: puha, tufakőzetből álló sziklafalba épült házak láthatóak, melyek úgy festenek, mintha a sziklák közül nőnének ki. Élő Betlehemi játékok teszik még varázslatosabbá a csodás helyet. A nap végén úgy érezzük, hogy az ország, és az emberek elvarázsolnak minket, az ízekről nem is beszélve. A hangulatos és élményekkel teli napot követően visszatérünk szálláshelyünkre.

3. nap: Lecce a barokk hazája, és Locorotondo a fehér város

Reggeli után elindulunk, majd a "kerek várossal", Locorotondóval, Puglia legromantikusabb városával ismerkedünk, mely egyben a térség legjobb borvidékeinek egyike. A lenyűgöző kör alakú település messziről fehérlik a zöldellő völgy felett. Elsétálunk a kis utcákon keresztül a Citadellához, ahonnan a hely páratlan szépségével köszön vissza. A kacskaringós, ódon sikátorok által körülölelve találjuk a főtéren álló monumentális, Mártír Szent Györgynek szentelt templomot. Leccébe, a dél Firenzéjeként emlegetett, fehér mészkő paloták sokaságával ámulatba ejtő városba utazunk, ahol a sok látnivaló mellett a karácsony fényei melengetik meg szívünket. Főtere a Piazza Sant’Oronzo, mely hajdanán a velencei kereskedők piactere volt, a csodás rózsaablakkal büszkélkedő Santa Croce templom, a római amfiteátrum is a történelmi látnivalók sorába tartozik. Városnézés a püspöki székhellyé vált barokk paloták gyönyörű és aprólékos részletekkel teli homlokzatokkal ránk köszönő városban, melyet karácsonyi vásár pezsgése tesz még hangulatosabbá. Elfoglaljuk szálláshelyünket Lecce környékén, ahol meleg, meghitt hangulatú karácsonyi vacsora vár minket.

4. nap: Bari - Budapest

Búcsúzunk a lenyűgöző Pugliától, transzfer a repülőtérre, Bariba. Elutazás Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos karácsonyi kirándulás az olaszországi Puglia tartományban, repülőjeggyel, transzferrel, reggelivel, idegenvezetéssel, helyi buszos utazásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére