4 napos karácsonyi kalandozás Szlovéniában, Ljubljanában, a Bledi-tónál, a tengerparti Piranban és Postojnában – buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34654
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

77.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34654

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a téli köntösbe bújt Szlovénia legszebb tájait, a mesébe illő Bledi-tavat, az Adriai-tenger partját és a ljubljanai adventi vásárt!

Időpont

  • 2020. december 23-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást (Portoroz Hotel Lucija 3*)
  • Félpanziót
  • Magyar idegenvezetőt
  • Fedett tengervizes medence használatát
  • Belépőt a Grand Casinóba
  • Élőzenét a szálloda halljában vacsora után, szenteste és karácsonykor

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 7 év felett: 3 000 Ft/fő

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):
Bledi-tó: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő

Belépők a helyszínen: kb. 50 EUR/felnőtt (tájékoztató jellegűek): Pletna 12-14 EUR, Bledi sziget 6 EUR, Postojna cseppkőbarlang 26 EUR/fő.
Minimum létszám: 35 fő.
A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt, fedett tengervizes medence használatát, belépőt a Grand Casino-ba, élőzenét a szálloda halljában vacsora után, Szenteste és karácsony másnapján.
A részvételi díj nem tartalmazza: Wellness & Spa (szaunák, masszázs), baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nívo: 1 800  Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett),  üdülőhelyi díjat, fakultatív programot és a belépőket.

Külön fizetendő: 12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.

Program

1. nap: Ljubljana és Adventi vásár 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Első megállónk a zöld ország fővárosa Ljubljana, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és az Adventi vásár bűvöletében vagy meglátogathatja (felvonóval) a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat, ahol Batthyány Lajos, Magyarország első miniszterelnöke is raboskodott. Továbbutazás Portoroz és a szálláshely felé. 

2. nap: Piran, Koper, Portoroz és mézeskalács készítés
Délelőtt busszal meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemeit. Első megállónk Piran városa, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekekkel és gazdag kulturális örökséggel. Itt, ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Ezután meglátogatjuk Koper város szépségeit is. Délután szabadprogram az ünnepi ruhába öltözött Portoroz városkában, fürdőzés a szálloda medencéjében és ráhangolódás az ünnepre, mézeskalács készítés mellett. Vacsora után élőzene a szálloda halljában.

3. nap: Bledi tó 
Karácsony napján mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri velünk a téli Bledi-tó szépségét. Két program közül választhatnak: egy séta a tó partján, vagy hajókázás a pletna nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll, kívánságot teljesítő haranggal (belépő ellenében látogatható). Élményekkel tele indulunk vissza a szálláshelyre a karácsonyi vacsorára és utána élőzene a hallban. Részvételi díj: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.

4. nap: Postojnai cseppkőbarlang és élő Betlehemi játék
Reggeli után indulunk a Postojna-i cseppkőbarlang felé, ahol a több mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban látható az egyedülálló, élő Betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!! Karácsonyi hangulattal és élményekkel feltöltődve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos karácsonyi kalandozás Szlovéniában, Ljubljanában, a Bledi-tónál, a tengerparti Piranban és Postojnában – buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére