4 napos kaland Csehországban prágai városnézéssel, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár még Karlovy Vary és a mennyei cseh sörök

Ajánlat kód: 36463
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36463

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a száztornyú várost, Prágát, a bájos Karlovy Vary-t és kóstold meg a méltán híres cseh söröket!

Időpontok

 • Március-július (bővebben)
  • Június 07 - 10.: 139.000 Ft
  • Június 21 - 24.: 129.000 Ft
  • Július 09 - 12.: 139.000 Ft
  • Július 24 - 27.: 139.000 Ft
 • Augusztus-október (bővebben)
  • Augusztus 11 - 14.: 139.000 Ft
  • Augusztus 18 - 21.: 139.000 Ft
  • Szeptember 04 - 07.: 139.000 Ft
  • Szeptember 16 - 19.: 139.000 Ft
  • Október 07 - 10.: 129.000 Ft
  • Október 20 - 23.: 139.000 Ft
 • Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

  Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 830 cseh korona + 7 €

  Felár

  • Egyágyas szoba felára 36 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (1 alkalom) (szállodában): 8 500 Ft
  • Vacsorás hajókirándulás a Moldván 13 000 Ft
  • Fakultatív vacsora az U Fleků-ban (1 helyi sörrel) 14 000 Ft

  Program

  1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – LEDNICE – BRNO – PRÁGA

  Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után rajkai határátkeléssel érkezünk Szlovákiába. A Duna fölött áthaladva elénk tárul a főváros, Pozsony látképe a hidakkal és a város fölé magasodó várral. A cseh határt átlépve lekanyarodunk Lednicébe, mely egyben első világörökségi helyszínünk. Az angol gótika és a romantikus stílus keveréke a nagyon szépen felújított kastély. Az itt látható fa kidolgozások és csillárok kiváló művészek munkái. Délután, Brnóban, az ország második legnagyobb városában tartunk gyalogos városnézést. A Főtér középen egy hatalmas barokk pestisoszlop található. Házainak stílusa a reneszánsz kortól a modernig terjed. A főtértől nem messze magasodik a házak közé szorított impozáns neogótikus Szent Jakab-templom jellegzetes hagymakupolájával, mely tűhegyes toronyban végződik, mely 92 méterével a legmagasabb a városban. A belváros egyik dombján emelkedik az impozáns gótikus Szent Péter és Pál székesegyház. Az esti órákban érkezünk Prágába a szállásunkra. (3 éj)

  2. NAP: PRÁGA ÉS HAJÓKIRÁNDULÁS

  Délelőtt gyalogos városnézés Prágában. Programunkat a Hradzsinban, a várban kezdjük. Szent Vitus hatalmas katedrálisa a turisták kedvelt célpontja. Mellette található a Sárkányölő Szent György-szobor, a Királyi Palota és a Szent György Bazilika. Szépen felújították a fogalommá vált Aranyutcácskát. Ebben a keskeny utcában dolgoztak régen a mesterek, akiknek kis üzletei manapság a nagy forgatagtól hangosak. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A híd az 1350-es években épült mészkőből. Fenséges barokk szobrok díszítik. Különlegesek a két végén található hídtornyok. A hídon sétálva szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Továbbhaladunk a főtérig. Itt lefényképezhetjük a híres órát, az Orlojt, mely a városháza tornyának oldalán található. Különleges a több mint 600 éves órajátéka. A téren található még Husz János monumentális szobra is. Az első reformátor máglya­halálának 500. évfordulójára készült a szecessziós alkotás. Gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban is. Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek Listájára. Utolsó magállónk ezen a napon a Vencel-tér, mely a cseh történelemben többször is fontos szerepet játszott. Nevét az ország patrónusáról kapta, akinek lovas szobra a tér végén a Nemzeti Múzeum előtt található. A koraesti órákban szervezünk egy kellemes, kb. 2 órás fakultatív hajókirándulást a Moldván, mely svédasztalos vacsorával van egybekötve. A nyugvó Nap aranyló fényében gyönyörködhetünk a látványos folyóparti palotákban. Különlegessége a programnak a zsilipelés, mely közben el tudjuk fogyasztani a vacsorát. Fakultatív hajókirándulás vacsorával (ital nélkül): 13.000,- Ft. Akik nem választják a hajózási programot, azoknak lehetőség nyílik önálló sétára a lenyugvó Nap által megvilágított belvárosban. Este autóbusztranszfer a szállodába. Ezen a napon nincs szállodai vacsora.

  3. NAP: PRÁGA – KARLOVY VARY – PRÁGA

  Ma délelőtt akinek kedve tartja önálló, egyéni programot szervezhet Prága történelmi óvárosában. Másik lehetőségként egy hangulatos, kb. 6 órás fakultatív kirándulásra és időutazásra jöhet velünk a meseszép Karlovy Varyba. (Buszunk a szállodától egyenesen a kirándulásra indul.) A Teplá folyó mellett teraszosan épült város csodaszépen felújított, monarchia-korabeli épületei között sétálunk. Karlovy Vary híres a kolonnádjairól (oszlopcsarnokairól). Építésük célja az volt, hogy a lakosok kényelmes körülmények között tudjanak vizet venni a gyógyvízforrásokból. Legnagyobb az 1871-ben épült Malomkő Kolonnád. 132 m hosszú, 13 m széles, 124 oszlopa van, és 5 forrást „véd”. A közelben található Csehország egyik leghíresebb szállodája a Grand Hotel Pupp, itt játszódott a Casino Royale film is. A 228 szobás luxusszálloda nevét a Pupp családról kapta. Nemrég a hotel homlokzatát és belső tereit is szépen felújították. A szálloda ad helyet a híres Karlovy Vary Filmfesztiválnak is. Sétánk közben valamelyik kellemes teraszon megpihenve kóstolgathatjuk a híres gyógyító hatású vizet, melynek fogyasztását egy különleges formájú bögréből javasoljuk. Megízlelhetjük Karlsbad finom ostyáját és híres italát, a Becherovkát is. Fakultatív Karlovy Vary kirándulás (jelentkezés a helyszínen): 35 €. Délután hagyjuk el Karlovy Varyt, és érkezünk vissza Prágába ahol már a teljes csoporttal meglátogatjuk a XIII. században alapított Kisoldalt, mely napjainkban a művészvilág kedvenc célpontja. A kormányzati negyedként is működő városrészben számos nagykövetségi palota, hangulatos vendéglő található. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be. Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, ajándékvásárlásra nyílik lehetőség. Este aki gondolja megízlelheti a híres cseh sört. Erre talán a legjobb lehetőség az a fakultatív vacsora, mely Csehország leghíresebb éttermében, a több mint 500 éve működő U Fleku Étterem és Sörmanufaktúrában fogyasztható el. Ízletes 3 fogásos vacsorán és esti hangulatos élőzenén túl arról is ismert a helyszín, hogy Közép-Európa egyetlen olyan sörfőzdéje, ahol fél évezrede szinte folyamatosan készítenek sört. Ezért természetesen 1 pohár sör is benn van a vacsora árában, melyet még kiegészít egy welcome ital és egy kávé. Fakultatív vacsora az U Fleku-ban: 14.000,- Ft. Ezen a napon nincs szállodai vacsora.

  4. NAP: PRÁGA – KUTNÁ HORA – TELČ – BUDAPEST

  Ez a nap is a cseh világörökségekről szól, ugyanis a felkeresendő városok mindegyike szerepel az UNESCO Világörökségek Listáján. Délelőtt Kutná Hora látványosságai közül megtekintjük a csodaszép Szent Borbála katedrálist, mely a közép-kelet-európai gótikus építészet egyik legszebb példája, szépségében a prágai Szent Vitus székesegyházzal vetekszik. A város peremén található a Csontkápolna, melyet szintén felkeresünk. Folytatjuk utunkat, és délután Telčben állunk meg. A város egységes hangulatú, látványos főterén sétálunk, ahol szép fotókat készíthetünk az árkádos-lábas házakról, valamint a közelben lévő várról. Szabadprogram után hazaindulunk és 21 óra körül érkezünk Budapestre, majd mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

  Jó utat kívánunk!

  Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

  A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
  találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos kaland Csehországban prágai városnézéssel, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár még Karlovy Vary és a mennyei cseh sörök

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére