4 napos húsvéti kirándulás Horvátországban, Krk-szigeten, buszos utazással, félpanzióval, programokkal és idegenvezetéssel – vár Baska, Zágráb, a Lokvarka barlang és Trakoscan vára

Ajánlat kód: 35056
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35056

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsd a húsvéti ünnepeket az Adria gyöngyszemén, Krk-szigeten és fedezd fel Horvátországi megannyi csodáját!

Időpont

  • 2020. április 10-13.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást (Baska - Hotel Corinthia 3* 2-3-4 ágyas szobák (fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, széf, klíma, WiFi (ingyenes), bérelhető hűtő (3 EUR/nap), részben erkélyes).
  • Félpanziót itallal
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.280 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív program árát
    • Krk szigeti túra borkóstolóval és Kosljun belépővel: 25 EUR/fő; gyermek 12 évig 15 EUR/fő
    • Zagrabi ebéd: 12 EUR/fő
  • Belépőket kb. 150 HRK

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felár

  • Egyágyas felár: 15.900 Ft/fő/3 éj

Gyermekkedvezmény

  • 3. és 4. ágyon 15 éves korig 29.900 Ft

Program

1. nap: Trakoscan vár, Lokvarka barlang

Indulás reggel 6.00 órakor. Utazásunkat megszakítjuk egy rövid sétával a határ közelében fekvő, domb tetején tündöklő mesebeli Trakoscan váránál. Ezt a romantikus kastélyt és parkját a Draskovich család építette. Kivül-belül megnézzünk (belépő ellenében), majd tovább utazunk a tenger felé. Krk-szigetre érkezésünk előtt meglátogatjuk a kevésbé ismert, de természeti szépségekben bővelkedő Lokvarka kis cseppkőbarlangját (belépő ellenében). A barlang hűvös levegője után az Adria meleg szellője vár ránk, valamint szállodánk ízletes vacsorája, finom italokkal.

2. nap: Krk-szigeti túra: Punati öböl, Kosljun-sziget, Krk város, Vrbnik, bor-, sajt és sonka kóstolóval

Pihenés vagy fakultatív autóbuszos kirándulás: reggeli után felkutatjuk Krk-sziget látnivalóit, érdekességeit. Az első megállónk Punat öble, ahol hajóra szállunk és átmegyünk a ferencesek szigetére, Kosljunra. Itt élnek a ferencesek már ezer éve, de nem csak a templomot és kolostort nézünk meg, hanem a kis múzeumba is betekintünk, és körülnézünk ezen az alig 1 km-es átmérőjű kis szigeten. Ezek után a sziget fővárosa a célunk, Krk város. Ez a középkori, vastag falakkal körülvett város kővel burkolt utcákat és tereket rejt. Itt található a XII. századból származó Frangepán vár maradványa, az V. századból itt maradt katedrális, hangulatos kikötő, akvárium trópusi halakkal, számos bolt és étterem, melyeket mind-mind látni fogunk a városnézés során. Ezután Vrbnikbe visz utunk, ahol felmegyünk a dombtetőn tündöklő, bűbájos középkori óvárosba, megkeressük a világ legszűkebb utcáját. Vrbnik település messze földön ismert a jó boráról, melyet mi is megkóstolunk pár falat sonka és sajt kíséretében egy jellegzetes helyi "konobában”. Élményekkel gazdagodva térünk vissza a szállodánkba, ahol vacsora előtt még csobbanhatunk egyet a medencéjében. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig.

3. nap: Baska, Akvárium, pihenés

Húsvét reggelén, szabad idő keretében, ki-ki kedve szerint lazithat a szállodában vagy részt vehet Baska templomában a misén, mely után a hagyományokhoz híven a helyiek kis szentelt pogácsákkal kedveskednek a résztvevőknek. Talán még táncra is perdülnek. Délután benézhetnek az akváriumba, ahol közelről is láthatják az Adria halfajtáit. Estére a település egy komoly zenei koncerttel kedveskedik, de időben kell oda érni, mert kicsi a templom, az érdeklődés pedig nagy.

4. nap: Zágráb

Reggeli után búcsút intünk Adriának és irány a főváros, Zágráb. Városnézés keretében megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb lehetőséget, szabadidejében sétál a város utcáin, vagy ebédel a belváros ismert sörözőjében, és megkóstolja a zágrábi sört (előjegyzéssel 12 EUR/fő). Frissen, kipihenten indulunk haza. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos húsvéti kirándulás Horvátországban, Krk-szigeten, buszos utazással, félpanzióval, programokkal és idegenvezetéssel – vár Baska, Zágráb, a Lokvarka barlang és Trakoscan vára

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére