4 napos észak-olasz körutazás busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel – Velence, Verona, Garda-tó, Padova

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

10.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Észak-Olaszország gyöngyszemeit!

Időpont

  • 2023.05.11.-14.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 109.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 10.980 Ft, a fennmaradó 98.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbusz-közlekedés költségei
  • 1 éjszaka lido di Jesoloban 3*-os szállodában
  • 2 éjszaka Verona mellett 3*-os hotelben 2 ágyas elhelyezéssel (igény esetén 3 ágyas is kérhető)
  • Reggeli
  • Idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Programköltségek: felnőtteknek 70 euro/fő
  • (tartalmazza: belépőjegyek, hajójegyek, idegenforgalmi adó)
  • Utasbiztosítás: felnőtteknek: 1580 Ft/fő, gyerekeknek: 3160 Ft/fő
  • Útlemondási (storno) biztosítás: a részvételi díj 2%-a
  • Útlemondási (storno) biztosítás covid kiegészítéssel: a részvételi díj 4,5%-a

Program

1. NAP INDULÁS - VELENCE

Indulás Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszország felé. Kora délután Punta Sabbioni kikötőjébe érkezünk, ahonnan vaporettóval (F) megyünk át Velencébe. Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (F- egyénileg), Szt. Márk tér látnivalói, Sóhajok hídja, Rialto híd, Canal Grande. A városnézés után szabadidőre is lesz lehetőség. Este szállás lido di Jesoloban.

2. NAP VICENZA-VERONA

Reggeli után útnak indulnuk mai programunkra, melynek során először Vicenzával ismerkedünk, az egyik legjelentősebb itáliai építész, Palladio városával. A városnéző séta során természetesen látjuk a nagy mester két leghíresebb művét: a főtéren álló palotát (a bazilikát) és a Teatro Olimpicót (F).

Délután a szerelmesek városát, Veronát tekintjük meg főbb nevezetességeivel, úgymint Aréna, Júlia erkélye, Piazza delle Erbe (Verona leghangulatosabb tere), Piazza dei Signori (Dante szobrával). Nagy élményt jelent a barangolás az Adige folyó kanyarulatában fekvő óvárosban. Későbbiekben 3 műkincsekben gazdag templom megtekintésére is lehetőség lesz (Sant’Anastasia, Dóm, San Zeno (F)). Este elfoglaljuk szállásunkat Verona mellett.

3. NAP GARDA-TÓ

Reggeli után elindulunk, az egész napunkat a Garda-tó partján töltjük. Utazás a Garda-tó keleti partja mentén húzódó panorámaúton a tó északi részébe, amely fjordszerűen, mélyen benyúlik az Alpok hegyóriásai közé.

Első állomásunk a tó északi csücskében fekvő Riva del Garda. Séta a hangulatos kisvárosban Ezt követően hajóval (F) átkelünk az egyedülálló fekvésű Limonéba. A halászfalu manapság már felkapott turistaközpont. A hely különlegessége abban rejlik, hogy a régies hangulatú sikátorok szinte bepréselődnek a tó és egy hatalmas hegy közé. Programunkat egy nagyon egyedi, festői kisvárossal folytatjuk. A 2000 méter feletti

Monte Baldo hegylánc lábainál, a tóparton fekszik Malcesine, Séta a sikátoros óvárosban, a tó fölé magasodó vár (F) meglátogatása (felejthetetlen panoráma). A nap zárásaként egy különös fekvésű kisvárosba, Sirmionéba látogatunk. A városka egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Az egykori halászfalu ma a Garda-tó környékének egyik legismertebb üdülőhelye. Itt körülbelül 1 órás motorcsónakos (F) programon veszünk részt. Este visszaindulunk szállásunkra.

4. NAP HAZAUTAZÁS

Reggeli után hazaindulunk, útközben még délelőtt Padovát, Szent Antal városát keressük fel. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város neves szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Folytatjuk utunkat Budapest felé, érkezés fővárosunkba a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos észak-olasz körutazás busszal, reggelivel, 3*-os szállásokkal, idegenvezetéssel – Velence, Verona, Garda-tó, Padova

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.05.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére