4 nap 1 főre Dalmáciában mandarinszürettel, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Adriai-tenger, Dubrovnik, Krka-vízesés

Ajánlat kód: 33870
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33870

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakációzz kora ősszel mediterrán környezetben, az Adriai-tengernél, Dalmáciában!

Időpont

  • 2019. október 3-6.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást Neum H.Sunce***
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.280 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 1.800 Ft/fő/3 éj
  • Fakultatív programokat és belépőket

Felár

  • Vacsora felár (svédasztalos): 7.500 Ft/fő/ 3 éj
  • Erkély felár: 4.500 Ft/fő/ 3 éj
  • Tenger felőli erkély felár: 8.000 Ft/fő/3 éj
  • Egyágyas felár: 17.500 Ft/fő/3 éj

További kedvezmények

  • 2. ágyon 12 évig: -8.900 Ft/fő
  • 3. ágyon 12 évig (erkélyes vagy tenger felőli szobában): -15.000 Ft/fő
  • 3. ágyon 12 év felett (erkélyes vagy tenger felőli szobában): -5.000 Ft/fő

Fakultatív programok és belépők

  • Dubrovnik és Lokrum hajójeggyel és nemzeti park belépővel: 45 EUR/felnőtt
  • Mandarin szüret ebéddel: 30 EUR/felnőtt
  • Útközben: Krka Nemzeti Park: 150 HRK/fő
  • Igény szerinti: dubrovniki múzeumok vagy óvárosi fal kb. 200-250 HRK

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Ismertető

Utunk során megcsodálhatjuk a Krka Nemzeti Parkban a lélegzetállító zuhatagrendszert és a vízeséseket. Felfedezzük a világörökség részét képező "földi mennyországnak" nevezett Dubrovnikot, áthajózunk a nemzeti parknak nyilvánított Lokrum-szigetre. Szedünk mandarint a Neretva folyó környéki ültetvényen, házigazdánk izletes ebéddel kínál, jókedvű zenészek pedig táncra hívnak.

Program

1. nap: Krka vízesés

Indulás reggel 6.00 órakor. Utunkat megszakítjuk egy frissítő sétával a Krka Nemzeti parkban, mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka-folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Felfrissülten folytatjuk az utunkat Neum felé, a szállásunkra.

2. nap: Strandolás vagy fakultatív kirándulás: Dubrovnik, Lokrum sziget

A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív, autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak”, vagy "a dél smaragd szépségének” is nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Majd kis hajókra szállva (kb.15 perc) a csodás Lokrum-szigetre érünk, mely egykor Habsburg Miksa osztrák főherceg tulajdona volt. Manapság az egzotikus fák és növények sokasága egy gyönyörű arborétumban talált helyet, a középkori kolostor mellett. A zöld sziget és a kristálytiszta kék tenger lélegzetelállító harmóniát alkot. Visszatérünk Dubrovnikba, ahol mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén. A visszaérkezést követően, vacsora előtt még marad idő a tengerparton lazítani, strandolni. Részvételi díj: 45 EUR/fő.

3. nap: Fakultatív kirándulás: Mandarin szüret, Neretva folyói hajózással és ebéddel!

Ma egy rövidebb időre buszra szállunk, hogy elérjük a Neretva folyót. Jellegzetes, kis neretvai hajókról csodálhatjuk meg a folyó szűk ágait, mély folyóit, a természet szépségét. Később házigazdánk elárulja a mandarin sikeres termesztésének titkát, majd vidám hangulatban átmegyünk az ültetvényekhez mandarint szedni és mindenki hazavihet 3 kg mandarint, mint munkája gyümölcsét. A fárasztó munka után házigazdáink finom, helyi ebéddel és itallal kedveskednek nekünk és ízelítőt kapunk az ottani dalokból is. Ez egy igazi, nem mindennapi lazító program a természet ölében. A visszaérkezést követően marad idő még strandolásra is. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

4. nap: Split

Reggeli után észak felé indulunk a világ egyik legszebb tengerpartja mentén, a festői Biokovo-hegység árnyékában. A buszozást megszakítjuk egy remek sétával a bűbájos, nyüzsgő, mediterrán hangulatú városban, Splitben. Közép-Dalmácia fővárosában teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput, és a városi piacot. Split után búcsút intünk az Adriának és irány haza. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 nap 1 főre Dalmáciában mandarinszürettel, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Adriai-tenger, Dubrovnik, Krka-vízesés

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére