39.980 Ft helyett 19.990 Ft: Balinéz energetikai masszázs tanfolyam plusz egy választható második tanfolyam a Buddha Stúdióban, minden tanfolyami kellékkel és jegyzetekkel

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

19.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
39.980 Ft 50% 19.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Tökéletes ellazulás testnek és léleknek balinéz masszázzsal! Tanuld meg Te is az ősi fogásokat a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Balinéz energetikai masszázs tanfolyam
  • Egy választható tanfolyam – Meridián arcreflexológia (3.000 Ft eszközköltség, dátuma: 2018. szeptember 14. (péntek), 08.00-13.00) vagy Lávaköves masszázs (dátuma: 2018. december 03. (hétfő, 08.00-13.00). Az ajándék tanfolyamnak vizsgadíja nincs.
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj, amely 3.000 Ft és előreutalással kell kifizetni.

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv).

A balinéz masszázs Bali szigetéről származik, rendkívüli relaxációs hatással bír. A nyugalom állapota a különleges technikának köszönhető, a szakember a tenyerét, az alkarját használja.

Kezdetben a balinéz masszázs kizárólag balinéz és jávai területeken volt használatos. Idővel a technikát és a tudást tovább adták. A masszázs célja az egészség helyreállítása.

A modern balinéz masszázs számos keleti technikán alapul. A balinéz masszázs használja a svéd masszázs, Hawaii (lomi-lomi), akupresszúra és az indiai ájurvéda aromaterápia kombinációját. Azáltal, hogy a legjobb módszereket válogatták össze, ez a masszázsok gyöngyévé vált. Nagy hangsúlyt kap az energia áramoltatása, a  "yin-yang" filozófia, a  szeretet, az együttérzés és a megértés, mindezek  együttesen alkotják a balinéz masszázs titkát.

A masszázs során elménk és testünk megnyugszik, lelkünk megpihen és univerzális energiával töltődünk fel. A balinéz masszőr mindig egy rövid rituáléval kezdi meg a test „gyógyítását”, amikor is lezárja saját magát a negatív energiáktól és kéri az istenek segítségét az előtte fekvő test-lélek ápolásában.

A balinéz masszázs célja

Gyönyörű médium, kivételes, gyengéd, de kihívó és provokáló is. Szembesülés, találkozás önmagunkkal, függőségeinkkel, minden megoldatlan dolgunkkal, melyet magunkban őrzünk. Effektív eszköze a stressz oldásnak, traumás emlékek feldolgozásának. Belső ÚT az EGYségben a páciens számára, ahol a masszőr navigátor az átkeléshez. A masszázs célja az is, hogy a feszült izomszövet „megnyugodjon”, ezáltal serkenti a teljes test és a lélek egészségét, a tökéletes ellazítást, az energiák áramlását. A mentális relaxáció csak az egyik célja a balinéz masszázsnak, a masszázs célja az is, hogy a feszült izomszövet „megnyugodjon”. Ehhez nyújtanak segítséget a polinéz tengerpart illatai (bali flower, citromfű, szegfűszeg, gyömbér). Mivel a balinéz masszázs az izomszöveteket mélyen érinti, de finoman, gyakran hasonlítják az Ayurvédához.

Milyen hatást váltunk ki a balinéz masszázzsal?

A balinéz masszázs gyógyhatással rendelkezik, mert stimulálja a test fontos energia pontjait, megnöveli a vér oxigénszállító képességét a belső szervekhez. Megszűnik az izomfájdalom, eltűnnek a migrénes zavarok, alvászavarok és légzési problémák. Ez teszi lehetővé azt az egyensúlyt, ami által jelentősen csökken a stressz, a szorongás, ezáltal serkenti a teljes test és a lélek egészségét.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek balinéz masszázsszolgáltatást nyújtani.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Balinéz energetikai masszázs tanfolyam plusz egy választható második tanfolyam a Buddha Stúdióban, minden tanfolyami kellékkel és jegyzetekkel

Fontos

Időpont: 2018. október 25. és november 8. (2 alkalom, 2 csütörtök, 08.00-13.00) • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére