394.000 Ft helyett 312.000 Ft: 7 napos kirándulás 1 főre Portugáliába, az Atlanti-óceánhoz, repülőjeggyel, reggelivel, 4*-os szállodákban, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33328
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

312.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33328

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Európa nyugati végére, az Atlanti-óceán partjára, fedezd fel Lisszabont és a környező, elbűvölő városkákat ás mesés tájakat!

Időpont

  • 2019. május 25-31.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri illeték 65.000 Ft
  • Repülőtéri transzferek 12.000 Ft
  • Belépők ára: kb. 44 €

Felárak

  • Fakultatív vacsora (6 alkalom) 33.000 Ft     
  • Egyágyas szoba 75.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – FARO – PORTIMAO

Elutazás Budapestről menetrend függvényében Faro városába, majd transzfer Praia da Rocha tengerpartjára, amely az egyik legszebbnek part Algarve régióban, és közvetlenül Portimao népszerű városa mellett helyezkedik el. Becsekkolunk az Atlanti-óceán közelében lévő apartman resortunkba, majd a nap hátralévő részében a környéket mindenki maga fedezheti fel. Kényelmes 4 csillagos aparthotelünk a Da Rocha a strandtól csak 10 perc sétára helyezkedik el, de saját medencével is rendelkezik (4 éj). Fakultatív vacsora a hotelben.

2. NAP: PORTIMAO – LAGOS – SAGRES – CAPE SAINT VINCENT – PORTIMAO (130 km)

Mai napon elkezdjük felfedezni a híres Algarve régió dél-nyugati partjait. Első megállónk Lagos városa, melynek neve egybeforrt a Portugáliából induló nagy történelmi jelentőségű felfedezőtúrákkal, mint azok legfőbb kiindulópontja az Atlanti-óceán térsége felé. Itt alapították annak idején az első rabszolgapiacokat is Európában. A város kereskedelmi jelentősége és kiemelkedő földrajzi fekvése miatt korán fejlődésnek indult. A városnézésünk részeként ellátogatunk Ponta da Piedade hatalmas sziklákkal övezett partjára, mely mindenkit lenyűgöz. A partszakasz rengeteg kisebb-nagyobb barlangot és hihetetlen alakzatú sziklaképződményt is magában foglal, melyeket a természet erői és az Atlanti-óceán formált évezredek alatt. A sok különálló, tengerben felbukkanó sziklaképződmény között 20 m magas is található. A partvidék tündérmeseszerű barlangjaival méltán világhírű. Itt csodálkozunk rá igazán a természet hatalmas alkotóerejére. A barlangok meglátogathatóak hajótúra keretében, fakultatív program formájában, amely kb. 1‑1,5 óra. A fakultatív program ára: 30 €. Akik nem jönnek a hajókirándulásra, azoknak szabadprogram Lagos nyüzsgő kikötőjében, központjában. Ezt követően folytatjuk utunkat Sagres városkájába és Cape Saint Vincentbe, mely kontinensünk legdélnyugatibb pontja. Megtekintjük a híres világítótornyot, majd a hatalmas sziklák tetejéről a lélegzetelállító naplementét az Atlanti-óceán felett. Visszatérés szállásunkra, fakultatív vacsora.

3. NAP: PORTIMAO – SILVES – PORTIMAO (40 km)

Ma egy fakultatív programon lehet részt venni. Hajótúra a partvidéken, amely szintén több mint 15 barlangot foglal magában, beleértve a leghíresebb Benagil-barlangokat, amelyek teteje nyitott, hihetetlen képződményekkel tarkítva a sziklák között. A túra kb. 1–1,5 órás. A fakultatív program ára: 35 €. Ezt követően Silvesbe utazunk, amely az egykor Al Garb királyság mór fővárosa volt. A település Monchique hegyeinek lábánál helyezkedik el, és a római időkben fontos szerepet töltött be. Városnézésünk keretében megtekintjük a híres Portugál Keresztet, Ponte Velha régi hídját, és székesegyházát, ami egy régi mecset romjaira épült, valamint a kastélyt és a városi piacot. Mezőgazdasági termékeket, halat, tenger gyümölcseit lehet vásárolni, kóstolni. Meglátogatjuk az neo-arab stílusú Iszlám és Mediterrán Kultúra Házát is. Rövid szabadprogram, majd ezt követően felkeressük a hegyvidék egyik legkitűnőbb borászatát, ahol egy borkóstolón veszünk részt, majd vásárlásra is lesz lehetőség. Visszautazás szállásunkra és fakultatív vacsora.

4. NAP: PORTIMAO – ALBUFEIRA – PORTIMAO (80 km)

Albufeira városába indulunk, amely a történelem folyamán virágzó kikötőváros volt, saját várával, amelyet később az 1755‑ös nagy földrengés lerombolt. Szerencsére a régi városrészek legnagyobb része túlélte és lassacskán kijavították és felújították. A mórok VIII. századi fennhatósága alatt a város fontos kereskedelmi központtá is vált. A turisták áramlásának köszönhetően ez az egykori halászfalu 1960-tól folyamatosan terjeszkedve vezető nyaralóközponttá nőtte ki magát, ma az egyik legnépszerűbb üdülőhely Algarve régióban, egész évben tele turistákkal, sok bevásárlóutcával, kézműves termékekkel és ajándékboltokkal. Városnézésünk után szabadprogram keretében mindenki elmerülhet a mediterrán kikötőváros nyüzsgésében, remek éttermek, fagyizók, kávézók közül válogathat, ajándékvásárlásra is lesz lehetőség. Visszautazás apart­manunkba, majd fakultatív vacsora.

5. NAP: PORTIMAO – FARO – OLHAO – MONTE GORDO (125 km)

A mai napon elhagyjuk Portimaot és a déli partvidék további nevezetességeit látogatjuk meg, mely a természet lenyűgöző, eddigiektől teljesen eltérő szépségeit mutatja be. Elsőként Faroba, az Algarve régió fővárosába érkezünk. Történelmi jelentőségű város keskeny utcákkal, mediterrán stílusú fehér házakkal és impozáns katedrálissal. A kereskedelmi területek tele vannak élettel és sok helyi kézműves terméket kínálnak eladásra. Városnézésünk után Olhaoba utazunk, amely a legnagyobb kikötővel rendelkezik Algarveban. A város homok­pad szigetekre épült strandokkal rendelkezik, fő látványossága a Ria Formosa Nemzeti Park. A terület csónaktúra keretében fedezhető fel legjobban, ezért egy rövid fakultatív túrát szervezünk (jelentkezés a helyszínen), így a természet csodáit testközelből ismerhetjük meg, beleértve kivételes élővilágát, flamingópopulációját. A túra után szabadidő, majd indulunk tovább 4 csillagos tengerpart közeli szállodánkba Monte Gordoba. Fakultatív vacsora a hotelben (2 éj).

6. NAP: MONTE GORDO

Ez a nap a pihenésé. Mindenki strandolhat, vásárolhat, egyénileg felfedezheti a környéket, de kerékpárkölcsönzésre és számos vízi sport kipróbálására is lehetőség nyílik, vagy kipróbálhatják a környék legjobb mediterrán éttermeit. A hotel több szórakoztató programot is kínál, wellness részleggel is rendelkezik, kaszinó, golfpályák is vannak a közelben. Fakultatív vacsora a hotelben.

7. NAP: MONTE GORDO – LISSZABON – BUDAPEST

Kora reggeli indulás Lisszabonba, megérkezés után a főváros néhány nevezetességét ismerhetjük meg városnézésünk keretében. Indulás a repülőtérre a késő délutáni órákban, hazaérkezés Budapestre menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kirándulás 1 főre Portugáliába, az Atlanti-óceánhoz, repülőjeggyel, reggelivel, 4*-os szállodákban, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére