34.900 Ft helyett 27.200 Ft: Adventi kalandok Szegeden és Szabadkán, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére négycsillagos szegedi szállással, félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 30983
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

27.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30983

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Szeged és Szabadka hangulatos adventi vásáraiban és ismerkedj e két történelmi város nevezetességeivel!

Időpont

  • 2018. december 1-2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 1 éjszaka szállás szegedi négycsillagos szálloda 2 ágyas (zuh. / WC-s) szobáiban
  • Félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és 3 fogásos vacsora ital nélkül)
  • Átmenő biztosítás
  • IFA

Az ár nem tartalmazza

  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %
  • A belépőjegyek, tárlatvezetések, valamint a fülhallgató ára (kb. 2.500 Ft és kb. 10 Euro

Felár

  • Egyágyas felár 7.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – Pálosszentkút – Szeged (kb. 200 km)

Utazás rövid pihenővel Pálosszentkútra. Korábban Ferencszállás néven ismerték az egykori falut, ahol a XIII. században a kunok is letelepedtek. A török seregek megjelenése miatt a környék lakói a nagyobb városokba költöztek, így a falvak lassan feledésbe merültek. A legenda szerint a XVIII. század végén egy pásztor az éjszakai sötétben ismeretlen forrásra bukkant, melynek vizében a nagy fénnyel tündöklő Szűz Mária alakját pillantotta meg.

A hír gyorsan terjedt a környéken és sokan jöttek a forráskúthoz a csodát látni, vizéből pedig betegeiknek vittek haza. Napjainkban ismét fontos zarándokhely lett a forrás, ahol az egyetlen magyar alapítású szerzetesrend tagjai élnek. Továbbutazás Szegedre, Csongrád megye székhelyére, a „Tisza parti Párizs” néven is ismert fontos településre, kulturális központba. Gyalogos városnézés a belvárosban (Tisza-part, Széchenyi tér, Városháza, Kárász utca, Dómtér, Fogadalmi templom (kívülről), Nemzeti Emlékcsarnok, Hősök kapuja). A városnézés és a szállás elfoglalása után szabadidő. Vacsora, szállás Szegeden.

2. nap: Szeged – Szabadka – Budapest (kb. 270 km)

Délelőtt látogatás még Szegeden az Új Zsinagógában. Sokak véleménye szerint ez az imaház hazánk második legnagyobb és a világ negyedik legnagyobb zsidó temploma. Az épület monumentalitása, belső terének díszítése szinte mindenkit magával ragad. A látogatás után a Vajdaság területén található Szabadka legszebb nevezetességeit fedezzük fel. A várost a szecesszió remekműveként is szokták útleírásokban említeni. Látogatás az idén átadott felújított Zsinagógában, valamint a Szabadkai Városháza dísztermében. A település kulturális, szakrális központként is fontos szerepet tölt be, hiszen zsidók, római katolikusok, ortodox keresztények és iszlámhívők saját templomaikban gyakorolhatják hitvallásukat. A városnézés után hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kalandok Szegeden és Szabadkán, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére négycsillagos szegedi szállással, félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére