31.150 Ft helyett 9.450 Ft: Ilcsi AHA savas mélyhámlasztás ultrahangos hatóanyag-bevitellel és arcmasszázzsal a belvárosi Kontúr Alakformáló Központban

Kontúr Alakformáló Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.450 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
31.150 Ft 70% 21.700 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Ilcsi AHA savas mélyhámlasztás elsősorban érett bőrre is a Kontúr Alakformáló Központban

Az ajánlat tartalma

  • Ilcsi AHA savas mélyhámlasztás a Kontúr Alakformáló Központban

A kezelés menete

  • Arc letisztítása
  • AHA Biológiai Hámlasztó + Esemény előtti Pakolás fölvitele az arcra
  • Letisztítás, tonizálás
  • Ultrahangos hatóanyag-bevitel
  • Arcmasszázs
  • Ilcsi Csipkebogyó habkrémmel átkrémezés

Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcssavas hámlasztásra. Az arc bőre megújul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, ragyogó szép lesz, szinte újjászületik. Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.

Összetevői: alma, szőlő, naspolya, citromcirokolaj. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, májfoltos, zsír- vagy vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.

Mikor alkalmazzuk?

  • Érett, öregedő bőr kozmetikai kezelésére alkalmas. A hámlás felgyorsításával a bőr hidratáltabb, rugalmasabb lesz, fénytelensége megszűnik. A ráncok mélysége és száma csökken, a pórusok összehúzódnak. A gyümölcssavak a bőr mélyebb rétegeibe behatolnak, stimulálják a fibroblasztokat. Mindennek eredményeképpen megindul a kollagén termelés.
  • Hiperpigmentációnál (fénykárosodás esetén, stb.) ajánlott. A pigmentált felszíni sejtek lelökődése miatt a foltok halványodnak.
  • Aknés bőröknél is használható. Csökkentik a hiperkeratózist, így az elszarusodott szőrtüszők újra kinyílnak, kiürülnek. A gyümölcssavak hatásai miatt a gyulladások csökkennek.

Kontúr Alakformáló Központ

A Kontúr Alakformáló Központ jól megközelíthető helyen, a VII. kerületben, a Blaha Lujza tér közelében várja a szépülni vágyó vendégeit. Változatos kozmetikai kezelések a legmodernebb technológiákkal, valamint célzott zsírbontó eljárások széles skálája a fogyni vágyóknak, vagyis a Kontúr Alakformáló Központ barátságos szalonjában mindenki megtalálja a számára ideális kezelést!

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ilcsi AHA savas mélyhámlasztás a Kontúr Alakformáló Központban. Ultrahangos hatóanyag-bevitellel és arcmasszázzsal

Fontos

Beváltható: 2018.03.25.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 716 5443, info@konturkozpont.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére