30.990 Ft helyett 24.490 Ft: Adventi kirándulás Zakopanéba és a Gubalowka csúcsra, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30213
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

24.490 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30213

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Európa egyik leghangulatosabb adventi vásárát Zakpoanéban, ahol mesés hegyvidéki környezetben válogathatsz a helyiek kézműves termékei között!

Időpont

  • 2018. december 15-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 1 éjszaka szállás 1-2 ágyas, fürdőszobás szobában, panzióban
  • Ellátás: reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Magyar nyelvű csoportkísérő
  • Foglalási díj: 500 Ft/fő

Az ár nem tartalmazza

  • BBP betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 1.130 Ft/fő,
  • Belépőjegyek és fakultatív programok

Felárak

  • Vacsora felár: kb. 55 PLN/fő (helyszínen fizetendő)
  • 2. napon fakultatív ebéd kb. 55 PLN/fő (helyszínen fizetendő)

Fakultatív programok (előre jelezni szükséges)

  • Kirándulás a Kasprowy csúcsra kb. 140 PLN/fő
  • Kovaskocsizás vagy lovasszánozás: kb. 45 PLN/fő

Várható belépőjegy költségek

  • Gubalowka felvonó kb. 25 PLN/fő
  • Zakopanei Stílus Múzeuma kb. 10 PLN/fő
  • Tátra Múzeum: kb. 10 PLN/fő

Program

1. nap

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Dél körül érkezés Zakopaneba. Érkezésünket követően megtekintjük a II. János Pál megmenekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot. Ezt követően fakultatív kirándulási lehetőség nyílik a Kasprowy csúcsra felvonóval, több mint 1900 méteres magasságba.

Programunk szerint a parkolóból helyi kisautókkal megyünk a felvonó végállomásához, ahonnan a közelmúltban felújított felvonóval indulunk a Kasprowy csúcsa felé. Gyönyörködve a panorámában, feltöltődve a friss hegyi levegővel 1,5 óra múlva visszatérünk Kuznicebe. Ezt követően elfoglaljuk a szállásunkat Zakopaneban. A nap további részében szabdprogramra nyílik lehetőség a városban. Vásárlási lehetőség a piacon (helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok). A piac egyik érdekessége az itt élők saját készítésű sajtjai, melyekből kóstolás után lehet vásárolni.

A szabadidő alatt lehetőség nyílik még feljutni a Gubalowka csúcsra a zakopanei piac végében található felvonóval, a felvonó 1123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowka csúcsról, szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk. Téli időszakban a Gubalowka 18.00 óráig közlekedik. Estére fakultatív programként fáklyás lovasszánozást ajánlunk egy Zakopane körüli völgyben. A program végeztével vacsorára nyílik lehetőség egy helyi specialitásokat kínáló étteremben.

2. nap

Reggeli után szabadprogram Zakopaneban vagy lovaskocsikázás Lenygelország téli fővárosában. A kocsikkal szép helyekre jutunk el, ahová ezen rövid idő alatt, amíg a városban tartózkodunk, nem lesz lehetőségünk. A lovas-kocsikázás után szabadprogramra nyílik lehetőség, majd egy közös fakultatív ebéd következik. A szanadprogram ideje alatt a Zakopanei Stílus Múzeumát, a Tátrai Múzeumot ajánljuk megtekintésre. A múzeumban megismerhetjük a helyi népcsoport hagyományait, életvitelét. Kora délután hazaindulás. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kirándulás Zakopanéba és a Gubalowka csúcsra, 2 nap/1 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére