308.290 Ft helyett 205.490 Ft: 8 napos nyaralás 1 főre a törökországi Dalaman régióban, Marmarisban, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Green Nature Resortban*****

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

194.919 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33576

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Nyaralj a Földközi-tengernél, Törökországban, a hegyekkel körülölelt Marmarisban!

Marmaris városa egykor egy aprócska halászfalu volt, napjainkban viszont a 30 ezer fős település nyaranta 300-400 ezres nyüzsgő nagyvárossá válik. A nyári szezonban tökéletes az idő, május végétől szinte még felhőt sem látni az égen, ezért kedvelt úti cél a turisták számára.

Pezsgő éjszakai élete világhírű, egész Európából vonzza az utasokat. A bárok, szórakozóhelyek, kiváló éttermek hangulata, ízei elvarázsolják az ott pihenőket. A bazársoron mindenféle árut megtalálunk, a ruháktól kezdve a bőrárukig. A vízi sportok összes fajtája elérhető az öbölben. Tökéletes választás mind a vitorlázás, mind a merülés szerelmeseinek.

A vadregényes hegyekbe szervezett dzsip túrák felejthetetlen élményekkel gazdagítják az idelátogatókat, ahol szűk erdei ösvényeken, sekély folyók és meredek sziklák között kanyarogva száguldanak a profi, helyi sofőrök.

Green Nature Resort***** Marmaris

A 631 szobával rendelkező szálloda kb. 90 km-re található Dalaman repülőterétől, kb. 3 km-re Marmaris központjától, kb. 500 m-re Marmaris nyilvános strandjától és kb. 1,5 km-re a saját, aprókavicsos tengerpartjától, ahová shuttle busz közlekedik meghatározott időszakban, térítésmentesen. A napernyők és napágyak a medencénél és a saját tengerpartján térítésmentesen, a strandtörölközők letét ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sportprogramok, esti show műsorok gondoskodnak. A szép környezetben fekvő szállodát családoknak ajánljuk, akik nem bánják, hogy a hotel a tengerparttól távolabb helyezkedik el. A szállodában központi étterem, snack étterem, bárok, a kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák várják a vendégeket.

Felhasználható

  • 2019. szeptember

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás a Green Nature Resortban*****
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Adók és illetékek 27.000 Ft/fő (változhat)
  • Utasbiztosítás

All inclusive ellátás: 07:00-24:00 között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, svédasztalos rendszerben. késői reggeli, délutáni snackek, kávé, tea, sütemény, éjjeli leves. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi készítésű alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyasztható. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, fogyasztás a SPA vitamin és „terrace” bárban, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére