30 perces arc-, nyak-, dekoltázs- és vállmasszázs hatóanyaggal a budai Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

1.220 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 20% 1.600 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

2 Alkupon eladva

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Akció Leírása

Kényeztesd és tápláld bőrödet arc-, nyak-, dekoltázs- és vállmasszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 6.400 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.220 Ft, a fennmaradó 5.180 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 30 perces arc-, nyak-, dekoltázs- és vállmasszázs hatóanyaggal a budai Relax Spa szalonban

Sokan csak akkor ismerik fel a bőrápolás fontosságát, amikor megjelennek az első szarkalábak, mimikai ráncok. Pedig nem kell drága, időigényes kezelésekre gondolni, hogy tegyünk valamit bőrünk szépségéért. Drasztikus beavatkozások nélkül is regenerálhatjuk bőrünket, hogy ellenállóbbá váljon az idő múlása, a környezeti hatások és a stressz okozta károsodások ellen.

 A kozmetikus által végzett arc-, és dekoltázsmasszázzsal is látványos eredményeket érhetünk el. Megelőzhető a bőr idő előtti öregedése, rugalmatlanná válása és késleltethető a ráncok kialakulása. A masszázs nemcsak ellazít, pihentet és energiával tölt fel, de fantasztikus hatással van az izmokra, a szövetekre, a keringésre és látványosan feszessé, rugalmassá teszi a bőrt. Felgyorsulnak a tisztulási folyamatok, lágyulnak a mimikai ráncok és lassul a bőr öregedése. A masszázs javítja a bőr életfunkcióit, ellenálló képességét, a tápanyagok felszívódását, a szövetek rugalmasságát, feszességét. 

A rendszeresen végzett arc-, és dekoltázsmasszírozás már önmagában is jelentősen késlelteti a bőr öregedését, a ráncok, foltok, egyenetlenségek kialakulását.

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

30 perces arc-, nyak-, dekoltázs- és vállmasszázs hatóanyaggal a budai Relax Spa szalonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére