30 napos előfizetés a Sport4Life online edzéseire - Functional training, TRX, kettlebell, jóga, saját testsúlyos edzés, gyerekedzés, kick box aerobik

Sport4Life
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

380 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.990 Ft 50% 1.495 Ft
Sport4Life
hello@sport4Iife.hu
06 20 513 9716
sport4life.hu/

Akció Leírása

Vegyél részt kiváló online edzéseken a Sport4Life jóvoltából!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 1.495 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 380 Ft, a fennmaradó 1.115 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Előfizetés az első 30 napra a Sport4Life online edzéseire

Találd meg a kedvenc edzésed a Sport4Life kínálatából: functional training, TRX, kettlebell, jóga, saját testsúlyos edzés, gyerekedzés, kick box aerobik. Próbáld ki mindegyiket, kornbináld az edzéseket és találd meg a számodra leginkább megfelelőt!

Az edzéstípusok és az edzések folyamatosan bővülnek, így biztosan nem fogod megunni. Vezetett edzéseket találsz a weboldalon, így olyan, mintha egy csoportos órán vennél részt. Nincs több kötöttség, nem kell bejelentkezni, elmenni egy edzőterembe, lemondani, ha közbe jött valami. Az edzéseket online végezheted bármikor és bárhol.

Az előfizetéssel korlátlanul használhatod a weboldalt, minden tartalomhoz, edzéshez hozzáférsz. Az edzések osszeállítása során arra törekedtek, hogy olyan eszközöket hasznaljanak, amelyek szinte minden háztartásban megtalálhatóak vagy nagyon könnyen beszerezhetőek. Gondoltak a gyerekekre is és nekik is keszitettek edzéseket, így az egész család hasznalhatja az előfizetést!

Sport4Life Sportegyesület

A Sport4Life weboldalt a CrossFit Grund és Gymnastics Method csapata álmodta meg. Az egyesület elsődleges célja, hogy minél több emberhez juttassák el a mozgást, az edzést és ezek váljanak a mindennapi életük részévé.

2020 tavaszán sajnos az edzőtermek bezártak, viszont szinte mindenki próbálta tartani a kapcsolatot vendégeivel és segíteni abban, hogy ne maradjanak ki az edzések. A Sport4Life is ezt tette és online tartott edzést, minden nap. A sok pozitív visszajelzés után úgy gondolták, hogy létrehozzák ezt az oldalt és továbbra is lehetőséget adnak mindenkinek, hogy mozogjon akkor is, ha valami miatt nem tud ellátogatni az edzésekre személyesen.

Az edzések típusát és számát folyamatosan bővítik, így garantálják, hogy megtalálod a számodra megfelelőt. Találkozhatsz a saját edzőiddel és külsős edzőkkel egyaránt. Gondoltak a gyerekekre is, nekik is összeállítottak külön edzéseket, így az egész család megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát. Az oldal akkor is hasznos lehet, ha jársz edzésre, hiszen biztosan előfordult már veled is, hogy valami miatt nem jutottál el az órára. A weboldalon található edzéseket bárhol és bármikor megcsinálhatod, így nem marad ki egy nap sem mozgás nélkül.

Legyen szép napod!

hello@sport4Iife.hu
06 20 513 9716

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 napos előfizetés a Sport4Life online edzéseire - Functional traning, TRX, kettlebell, jóga, saját testsúlyos edzés, gyerekedzés, kick box aerobik

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.08.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval: hello@sport4life.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére