3 napos wellness Harkányban, kirándulással a mohácsi busójárásra, busszal, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 40381
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40381

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt a mohácsi busójáráson és élvezd a négycsillagos wellnesst Harkányban!

Időpont

  • 2022. február 27-március 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást
  • Félpanziót
  • A szálloda wellness-részlegének korlátlan használatát
  • Az idegenforgalmi adót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Fakultatív programok

Felár

  • Egyágyas felár: 14.900 Ft

Szállás

2 éjszaka Harkányban a 4 csillagos Dráva Hotel Thermal Resort wellness szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A szálloda wellness részlegét utasaink korlátlanul használhatják (fedett élménymedence, jacuzzi, szaunák).

Program

1. NAP: MOHÁCS (BUSÓJÁRÁS), SIKLÓSI VÁR, HARKÁNY

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Dunaújváros – Paks – Szekszárd útvonalon a Baranya megyei Mohácsra.

Mohács városa elsősorban az 1526. évi csatavesztés miatt került be a történelemkönyvekbe, így első megállónk a várostól délre fekvő Nemzeti Emlékhely. Az 1976-ban megnyílt park 1700 szerencsétlenül járt magyar katona nyughelye, de a főhajtáson túl a csata történetével is megismerkedhetnek a látogatók (kiállítás, filmvetítés stb.). Ezt követően séta Mohács központjában, lehetőség elvegyülni a busójárás egyedülálló forgatagában (árusok, gasztronómiai élmények, látványos felvonulás stb.).

A délutáni órákban továbbutazás Siklósra. A Villányi-hegység lábainál elterülő városka várát a XIII. században emelték, de a jó állapotú erődítményt a „Tenkes kapitánya” című filmsorozat tette országszerte ismertté. A vármúzeum megtekintése során utasaink gótikus és reneszánsz részleteket, várbörtönt, bormúzeumot és sok egyéb érdekességet is láthatnak.

Érkezés Harkányba 17 óra táján, a szállodai szobák elfoglalását követően szabadidő, lehetőség a szálloda wellness részlegének vagy a városi gyógyfürdő szolgáltatásainak igénybe vételére (2 éj).

2. NAP: HARKÁNY, MÁRIAGYŰD, SIKLÓS (VÁROSNÉZÉS), VILLÁNY, VILLÁNYKÖVESD (BORKÓSTOLÓ)

Pihenés Harkányban, lehetőség a szálloda wellness részlegének vagy a városi gyógyfürdő szolgáltatásainak igénybe vételére.

Fakultatív program: Barangolás Baranya megye déli részében.

Első megállónk Máriagyűd, az ország egyik legrégebbi Mária-kegyhelye, ahová a hagyomány szerint pécsi püspökként maga Janus Pannonius is elzarándokolt. Látogatás a bazilikában, majd séta a szomszédos Siklós belvárosában (érdekes ortodox templom, dzsámi stb.).

A késő délelőtti órákban továbbutazás Villányba. A „bor városaként” is emlegetett Villány napjainkban Magyarország egyik legvonzóbb borvidékévé nőtte ki magát. A Villányi-hegység lejtőin a XVII. század vége óta foglalkozik szőlőtermesztéssel az alapvetően német eredetű lakosság, így nem csoda, hogy hosszú évszázadok óta készülnek itt a jobbnál jobb vörösborok. Szabadidő Villány központjában, a pincefaluban, majd látogatás a szomszédos Villánykövesd egy híres pincészetében (borkóstoló).

Visszaérkezés Harkányba 15 óra körül, ezt követően szabadidő.

A fakultatív program és a borkóstoló ára: 5.500 Ft (garantált indulás)

3. NAP: HARKÁNY, PÉCS (BELVÁROS, ZSOLNAY-NEGYED)

Kora délelőtt még lehetőség a harkányi szálloda wellness-szolgáltatásainak igénybe vételére, indulás 10.30 táján.

Látogatás a kellemes klímája miatt mediterránnak mondott Pécsett, a Dunántúl legnagyobb városában. A települést – Sopianae néven – még a rómaiak alapították a II. század elején; gyakorlatilag azóta kulturális fellegvár (egyházi központ, egyetemváros). Ókeresztény emlékei az UNESCO Világörökség részét képezik. Városnéző séta Pécs belvárosában (székesegyház, püspöki palota, ókeresztény emlékek, dzsámi, Széchenyi tér, Zsolnay-kút, Király utca – a város fő sétálóutcája), majd szabadidő.

A délutáni órákban látogatás a Zsolnay Kulturális Negyedben, ami a 2010. évi Európa Kulturális Fővárosa projekt legjelentősebb beruházása volt. Az 1853-ban alapított Zsolnay porcelángyár területén egy modern kulturális fellegvárat alakítottak ki. Ismerkedés a Zsolnay család és a gyár történetével, az eozin titkával, lehetőség a Látványmanufaktúra és a legszebb Zsolnay tárgyakat felvonultató Gyugyi kiállítás megtekintésére.

Késő délután búcsú Pécstől, hazautazás a Szekszárd – Paks – Dunaújváros útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos wellness Harkányban, kirándulással a mohácsi busójárásra, busszal, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére