3 napos wellness és kirándulás Szegeden, Gyulán és környékén, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 40380
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40380

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj Szegeden és wellnesszelj a Várfürdőről híres Gyulán!

Időpont

  • 2022. március 6-8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást
  • Félpanziót
  • A szálloda Tündérkert Wellness Centrumának korlátlan használatát
  • Az idegenforgalmi adót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők

Felár

  • Egyágyas felár: 21.900 Ft

Szállás

2 éjszaka Gyula belvárosában, a gyulai vár közvetlen szomszédságában, a Várfürdőtől 200 méterre található emelt szintű 4 csillagos Elizabeth Hotelben, kétágyas, fürdőszobás szobákban. A szálloda egy wellness-központtal is rendelkezik, ahol egy 50 m² területű fűtött beltéri élménymedence, jacuzzi, szaunák, gőzkabin és fitneszterem szolgálja a vendégek kényelmét.

Program

1. NAP: SZEGED, ÓPUSZTASZER, GYULA

Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5 órakor. Budapestről az autóbusz 6.15-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás az M5-ös autópályán, Kecskemét érintésével Csongrád-Csanád megye székhelyére, Szegedre.

A 160.000 lakosú Szeged Magyarország 3. legnépesebb városa, egyben talán a leginkább nagyvárosias arculatú vidéki település hazánkban. Ez utóbbi annak köszönhető, hogy az 1879-es tiszai árvíz során az épületek nagy része elpusztult, az újjáépítés során pedig egy kimondottan egységes, eklektikus és szecessziós stílusban megtervezett, Budapesthez hasonlóan körutas rendszerű nagyváros jött létre. Séta a városközpontban (Dóm tér, Kárász utca, Klauzál tér, Széchenyi tér, Szegedi Nemzeti Színház, Tisza-part), majd szabadidő, illetve lehetőség idegenvezetőnkkel további nevezetességek megtekintésére.

A déli órákban továbbutazás az ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. A titokzatos krónikás, Anonymus leírása szerint a honfoglaló magyarok ezen a helyen tartottak gyűlést. Látogatás az emlékparkban, lehetőség a Feszty-körkép és a Rotunda kiállításainak megtekintésére.

Délután továbbutazás Orosháza és Békéscsaba érintésével Gyulára (érkezés 17 óra táján), szállás a városközpontban (2 éj).

2. NAP: GYULA, BÉKÉSCSABA

Pihenés Gyulán, lehetőség a szálloda wellness-részlegének vagy a híres Várfürdő kiváló szolgáltatásainak kipróbálására (gyógy- és élménymedencék, csúszdák, szaunák, wellness stb.), illetve kellemes sétákra a szépen felújított, sok zöldterületet is magában rejtő városközpontban.

A délutáni órákban az érdeklődők részt vehetnek idegenvezetőnkkel egy rövid sétán a közeli megyeszékhely, Békéscsaba belvárosában (evangélikus nagytemplom, Szent István tér, Andrássy út – a fő sétálóutca, Jókai Színház).

3. NAP: GYULA, SZARVAS

A délelőtti órákban városnézés Gyulán. Első megállónk a város híres szülöttének, Erkel Ferencnek, a Himnusz zeneszerzőjének szülőháza. Lehetőség az érdekes emlékház megtekintésére, majd látogatás a település jelképének számító várban. A Fehér-Körös mocsarai között felépített gótikus téglavár egyedülálló látnivaló Magyarországon, 1566. évi törökök általi elfoglalásáig az Alföld meghatározó jelentőségű erődítménye volt. A jó állapotú várban izgalmas történeti kiállítás várja a látogatókat. Ezt követően szabadidő a Gyulai vár-tó környékén (érdekes szobrok, Almásy-kastély, kávézók stb.).

A kora délutáni órákban búcsú Gyulától, programunkat a történelmi Magyarország középpontjában, Szarvason zárjuk. Látogatás a Hármas-Körös egyik holtága mellett létrehozott arborétumban, közkeletű nevén a Pepi-kertben. A dús vegetáció mellett a kert nagy attrakciója a 2013-ban megnyílt Mini Magyarország nevű makettpark, amely közel 100 interaktív makett segítségével mutatja be a Kárpát-medence legfontosabb épületeit 1:25-ös kicsinyítésben.

Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos wellness és kirándulás Szegeden, Gyulán és környékén, busszal, 4*-os szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére