3 napos városnézés a március 15-i hosszú hétvégén Prágában, Pozsonyban és Bécsben, busszal, reggelivel, 3*-os prágai szállással

Ajánlat kód: 35624
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35624

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsd a március 15-i hosszú hétvégét városnézéssel Prágában, Bécsben és Pozsonyban!

Időpont

  • 2022.03.12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os hotelben, Prágában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 1.710 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 900 Ft
  • Pozsony helyi id.vez. kb. 5 EUR
  • Bécs helyi id.vez. kb. 5EUR
  • Prágai vár 250 CZK

Felár

  • Félpanzió: 10.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
  • Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő 06:05
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő 07:00
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő/Marché 07:45

Program

1. nap: Budapest-Pozsony

Elutazás rövid pihenőkkel Pozsonyba, ahol egykor több száz éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Szlovákia fővárosa a Duna egyik gyöngyszeme, történelmi óvárosa számos nevezetességet tartogat számunkra. Látogatás a négytornyú várnál, mely a Duna felett magasodva igazán impozáns látványt nyújt. Ezt követően közös séta a bájos óvárosban, ahol a szűk utcácskákon színes, XVIII. századi házak sorakoznak. Az óváros szélén találjuk Pozsony leghíresebb gótikus épületét, a Szent Márton-dómot, melyet Koronázó templom néven is ismerhetünk. Érintjük a város főterét is, melynek meghatározó épülete a régi városháza. Városnézésünk után folytatjuk utazásunkat Csehországba. Délután érkezünk meg Európa egyik legszebb fővárosába, Prágába, ahol közös séta a gyönyörű belvárosban, mely az UNESCO Világörökség része. Városnézésünket az „Arany város” történelmi városközpontjában kezdjük, sétálunk az Óvárosi téren, ahol gyönyörű gótikus, reneszánsz és barokk épületeket láthatunk és itt található az Óvárosi városháza is a világhírű Orlojjal. Szállás elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Prága

Reggeli után folytatjuk a Száztornyú Aranyváros felfedezését. Mai programunk első állomása a Várnegyed. A három udvarból álló Hradzsin Európa legnagyobb várkomplexuma, 7.28 hektár területen fekszik. A Strahovi Kolostor, a Loretói Szűz Mária-templom, és a fenséges gótikus katedrális, a Szent Vitus Székesegyház szegélyezik sétánk útvonalát. Az Arany utcácska a várnegyed legkisebb utcája. A színes pici házakban a legenda szerint alkimisták éltek, de a 22-es számú házban egy ideig Franz Kafka is lakott. Délután szabadidő, vásárlási lehetőség vagy a városnézés folytatása egyénileg. Adjuk át magunkat Prága varázslatos hangulatának, sétáljunk a macskaköves utcákon vagy a szobrokkal szegélyezett Károly-hídon, ahonnan a vár csodás látványt nyújt. Az óváros zegzugos utcácskáin barangolva minden sarkon megkapóan szép ódon épületek várnak ránk. Betérhetünk egy hangulatos kávézóba, vagy egy jellegzetes cseh étterembe, ahol megkóstolhatjuk az ízletes knédlit, és a méltán híres cseh sört is. De akár a csokoládé múzeum is kellemes időtöltést ígér számunkra. Szállodánkba az esti órákban térünk vissza.

3. nap: Bécs-Budapest

Reggeli a szállodában, majd búcsú a „Városok királynőjétől” és utazás Bécsbe. Autóbuszos és gyalogos városnézés az osztrák fővárosban. Programunkat a Parlament épületénél kezdjük, majd sétánk során a város legfontosabb nevezetességeivel ismerkedünk: Városháza, Szent István Dóm, az egykori császári palota a Hofburg, Kärtner Strasse, Kapucinus kripta. Városnézésünk után pedig belekóstolunk Bécs csodálatos hangulatába, rövid szabadidő, majd hazautazás a késő délutáni órákban a Hegyeshalom-Győr-Tatabánya-Budapest útvonalon. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés a március 15-i hosszú hétvégén Prágában, Pozsonyban és Bécsben, busszal, reggelivel, 3*-os prágai szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére