3 napos városnézés 2 személyre Szegeden, szállás a központi Auris**** Hotelben, reggelivel és belépővel az Aquapolis fürdőbe

Ajánlat kód: 34584
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

58.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34584

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fürdőzzetek a szegedi Aquapolisban, ismerkedjetek a csodálatos várossal és pihenjetek a központi Auris**** Hotelben!

Felhasználható

  • 2019. december 19-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás
  • Svédasztalos reggeli hideg és meleg ételekkel, pezsgővel, gyümölcstállal, desszertekkel
  • Aquapolis élményfürdő/ wellness belépő
  • Szeged város látnivalók prospektus és térkép
  • Finn szauna korlátlan használata
  • Ingyenes fürdőköntös használat
  • Kültéri medence (szezonális)

Felár

  • Hétvégi felár: 2.900 Ft/éj/csomag

Gyermekkedvezmény

  • 0-12 éves korig: 4.900 Ft
  • 12 éves kor felett: 7.900 Ft

Szeged hazánk egyik legizgalmasabb, legmozgalmasabb városa, ahol mindig történik valami! A Tisza partján található Szeged, vagy más néven a napfény városa méltán híres változatos programjairól és gasztronómiájáról. Senkinek sem kell bemutatni Szeged egyik büszkeségét, a szegedi pirospaprikát, vagy magát a szegedi halászlevet. Az idelátogatók biztosan nem fognak unatkozni, hiszen Szeged történelmi múltú település, ahol kifejezetten gazdag a programkínálat és a látnivalók sora.

A város központja a Dóm tér. A Fogadalmi templom előtti árkádsorral körbevett tér kiváló akusztikája miatt a Szegedi Szabadtéri Játékok legalkalmasabb helyszínének bizonyult.

A középkori egyetemek egyik jelképe a zenélő óra. A Dóm téri órajátékot a jeles szegedi óramester, Csúry Ferenc alkotta meg 1935-ben, s először a szegedi szabadtéri játékok alkalmával mutatták be 1936-ban. Ma a város, a Dóm tér egyik kiemelkedő nevezetessége.

Érdemes ellátogatni a Szegedi Vadasparkba is, amely hazánk legfiatalabb hagyományos, önkormányzati tulajdonú állatkertjeként 1989-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Az erdők, tavak borította terület több órás kellemes és hasznos időtöltésre nyújt lehetőséget egész évben, Szeged belvárosától mindössze 2,5 kilométerre. Az állatok tágas, természetszerű kifutókban élnek, így megkeresésük, viselkedésük megfigyelése még élménydúsabbá teszi az idelátogatók programját.

Hotel Auris**** Szeged

A Hotel Auris**** napozóterasszal körülvett, szezonális szabadtéri medencével várja vendégeit a fogadalmi templomtól mindössze 500 méterre. A helyszínen parkoló áll rendelkezésre. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A szobák a belső udvarra vagy az utcára néznek, néhányuk pedig a medencére néző erkéllyel, is rendelkezik. A fürdőszobákban fürdőköpeny, ingyenes pipereszett és hajszárító is rendelkezésre áll.

A szállodában finn szauna szolgálja a tökéletes kikapcsolódást, a kicsiket pedig gyereksarok várja. A Hotel Auris**** központi helyen található, a Dóm tér kb. 5 perc sétára van a szállodától!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés 2 személyre Szegeden, szállás a központi Auris**** Hotelben, reggelivel és belépővel az Aquapolis fürdőbe

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére