3 napos városnézés 1 főre Prágában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulással Karlovy Vary-ba

Ajánlat kód: 34311
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34311

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el kora ősszel Prágába, a tornyok városába, s ismerkedj a bűbájos Karlovy Vary-val!

Időpontok

  • 2019.09.20-22.
  • 2019.10.18-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal: Budapest – Csehország – Budapest
  • 2 éjszaka szállás Prágában, ill. környékén, 3*-os hotelben, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő/idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztratív (foglalási) díj: 1.500 Ft/fő
  • Idegenforgalmi díj: 1.200 Ft/fő/2 éj
  • BBP betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 1.800 Ft/fő
  • Egyéni kérésre: fix ülőhely: 3.000 Ft/fő/turnus

Fakultatív programok

  • Karlovy-Vary: 5.000 Ft/Fő (Buszon vagy helyszínen kerül beszedésre)
  • Loket vára: 120 CZK/Fő (Buszon vagy helyszínen kerül beszedésre)
  • Esti hajós vacsora a Moldva-folyón: 590 CZK/Fő (Buszon vagy helyszínen kerül beszedésre)

Felár

  • Egyágyas felár: 9.000 Ft/fő
  • Prága 24 órás bérlet tömegközlekedésre: 1.700 Ft/fő

Felszállási helyek M1 Autópálya útvonalon végig

  • Budapest, Blaha Lujza tér, parkoló (SPAR) Péntek reggel (05:00)
  • Budaörs, MOL Kút parkoló (Garibaldi utca), Péntek reggel (05:20)
  • Tatabánya, M1-es mellett McDonald’s parkoló, Péntek reggel (06:20)
  • Győr, M1-es mellett AGIP Kút, Péntek reggel (07:20)
  • Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, jelezd a megrendeléskor!

Program

1. nap: Budapest & Prága & Óváros & Esti hajós vacsora:

Indulás a kora reggeli órákban, kb. 05:00 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Prágáig. A kora déli/délutáni órákban érkezünk Prágába a Szent Vitus katedrálishoz, sétánkat egészen a belvárosig, a főtérig folytatjuk. Útközben megtekintjük többek között a híres órát (Orloj), láthatjuk Husz János monumentális szobrát, továbbá gyönyörködhetünk a teret ölelő szépen felújított házakban.

Az óváros felkerült az UNESCO Világörökségek listájára köztük a megannyi legendával övezett Arany Utcácskával. Ezt követően folytatjuk utunkat Prága másik híres építményéhez, a Károly-hídhoz. A hidat fenséges barokk szobrok díszítik. Sétálva a hídon szép fotókat készíthetünk a műemlékekről, szobrokról. Városnézésünket a zsidó negyednél fejezzük be.

Ezt követően a szabadprogram alatt egyéni sétára, nézelődésre, ajándék és szuvenír vásárlásra nyílik lehetőség a száztornyú városban. Aki gondolja, egy hangulatos kiskocsmában megízlelheti a híres cseh söröket és megismerkedhet egy jó kis knédlivel is.

Este Prágában ezután lehetőség nyílik az egész napos sétát követően egy kellemes hajókázásra, svédasztalos büfévacsorával a Moldva-folyón, ahonnan megcsodálhatjuk Prágát éjszakai kivilágítással, a Károly-hidat, Szent Vitus katedrálist, a Nemzeti Színházat, Vysehrad dombját és még sok más nevezetességeit (Ára: 590 CZK/Fő).

2. nap: Prága & Loket Vára & Karlovy Vary & Prága

Reggeli után a Locketi-várat látogatjuk meg elsőként, (Belépő Loket kb. 120 CZK/Fő). A vár teljesen bejárható, a pincerendszertől a kilátó toronyig. Minden helység a funkciójának megfelelően van berendezve, így visszarepülve az időben megismerhetjük a vár életét. Második programunk a Tepla-folyó partján épült Karlovy Vary, az egykori híres fürdőváros, amely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A főutca pompája, mint egy gyönyörűen megkomponált díszlet varázsolja el a látogatókat. Városnézés alatt megkóstolhatjuk a Becherovkát, majd visszautazás a száztornyú Prágába. (A Karlovy Vary program ára: 5.000 Ft/fő.)

Akik nem jönnek a kirándulásra, azoknak az utasoknak egész napos szabad program Prágában.

3. nap: Prága & Budapest:

A reggeli után szállásunkat elhagyva délig/délutánig szabadprogram Prágában, ki mit szeretne. Szabadprogram után utunkat Budapest felé vesszük. Érkezés az esti órákban Budapestre. A program sorrendje felcserélődhet! A fakultatív programok min. 25 fő részvételével indulnak. Az utazás min. 38 fő részvételével indul.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés 1 főre Prágában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulással Karlovy Vary-ba

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére