3 napos vakáció 2 személyre reggelivel az AquaWorld Resort Budapest Hotelben, a város egyik legjobb élményfürdőjében

Ajánlat kód: 34585
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

94.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34585

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Földi paradicsom az élményfürdők kedvelőinek, aktív kikapcsolódás az AquaWorld Resort Budapestben!

Kapcsolódjatok ki exkluzív környezetben, vízi élményekkel Budapest egyik legjobb fürdőjében, ahol rengeteg csúszda és más szórakoztató vízi kaland vár! Az önfeledt pancsolásban alaposan el lehet fáradni, de az AquaWorld Resort Budapest a zavartalan pihenésről is gondoskodik, s a finom falatokban sem lesz hiány! Ha nem Budapestről érkeztek, akkor az utolsó napon javasoljuk gyönyörű fővárosunk felfedezését is!

AquaWorld Resort Budapest

Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

Májustól októberig 1,5 hektáros parkosított stranddal is várja a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Felhasználható

  • 2019. december 10-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás standard szobában
  • Reggeli

Standard szoba

25 - 29 m2-es szoba két ággyal vagy franciaággyal és zuhanyzós fürdőszobával. A standard szobák parkra néző panorámával is foglalhatóak. Kétágyas szobák csak egy gyerek részére maximum 7 éves korig, egy pótággyal bővíthetőek.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos vakáció 2 személyre reggelivel az AquaWorld Resort Budapest Hotelben, a város egyik legjobb élményfürdőjében

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére