3 napos vajdasági kirándulás 1 főre, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Szabadka, Palics, Belgrád, Újvidék, Szendrői vár, Tarcal-hegység

Ajánlat kód: 33680
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.910 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33680

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a Vajdaság legszebb tájain és történelmi városaiban!

Időpontok

  • 2019. július 12-14. (Gyűjtőjárat: Debrecen 9.900 Ft/Fő)
  • 2019. október 18-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást (Belgrád környéke 3*-os hotel: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval)
  • Reggelit
  • A megadott programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1.710 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 12 év felett: 1.200 Ft/fő
  • Belépőket

Felárak

  • 2 vacsora: 6.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 8.900 Ft

Gyerek kedvezmény

  • 12 évig: -3.000 Ft/fő

Program

Hajdan élt törökverő hősök nyomában járva felfedezhetjük múltunk kis darabkáit! Szabadka, Nándorfehérvár, Zimony, Szendrő, Újvidék és a Tarcal-hegység - a rövid út során bemutatjuk déli szomszédunk ismert és ismeretlen tájait.

1. nap Szabadka, Palicsi-tó, Belgrád

Indulás reggel 6 órakor. Délelőtti órákban a határhoz közeli városba, Szabadkára, érkezünk. A soknemzetiségű város gazdag építészeti örökséggel rendelkezik, fő nevezetessége a pompás városháza, a magyarországi szecesszió remek műve, a frissen felújított zsinagóga, tágas terei és szökőkutak. A városházi díszterembe is benézünk ugyanúgy, mint zsinagógába. Szabadidő után, a közelben található Palicsi-tóhoz utazunk, ahol egy kellemes séta mellett megismerkedünk a kisebb-nagyobb magyaros stílusú szecessziós épületekkel.

2. nap Belgrád Zimonyi emlékmű, Szendrői vár

Reggeli után bejárjuk a híres Nándorfehérvári várat, ahol 1456-ban Hunyadi János vezetésével visszaverték a török ostromot. A hős védők közül Kapisztrán János és Dugovics Titusz neve örökre beíródott az emberek emlékezetébe. Ezt követően a belvárossal ismerkedünk, nem maradhat ki az ismert sétáló utca sem, mely Skadarlija néven ismert, ugyan úgy, mint Sv. Sava temploma. Majd felkeressük a Duna partján fekvő Zimonyt, ahol hangulatos, történelmi utcái, szép házai mellett megtekintjük a Magyar Millenniumi Emlékművet. Utunk következő állomása a Duna partján tündöklő Szendrői vár. Itt a Szerbia legnagyobb középkori vára található, ahol egy ideig Hunyadi Jánosis raboskodott. Élményekkel teli irány vissza a szálláshelyünkre.

3. nap Tarcal-hegység, Újvidék, Pétervárad

A délelőtti órákban, az Újvidéktől karnyújtásnyira lévő Fruška Gora, régi magyar nevén a Tarcal-hegységbe látogatunk. A természet szépségén túl a Fruška Gora kultúrtörténeti szempontból is jelentős: a valaha 30 szerb kolostorból ma csupán alig több mint a fele sorakozik a hegység déli peremén, amelyek közül egyet-kettőt mi is felkeresünk, hogy megcsodálhassuk épületeiket, freskóikat. Ezt követően tovább utazunk a Vajdaság fővárosába, Újvidékre. Itt felkeressük a Péterváradi várat, melyet a Habsburgok 1692-benkezdtek el építeni és ez lett a birodalom legnagyobb és legmodernebb vára akkoriban. Savoyai Jenő itt aratott nagy győzelmet a törökök felett. Az erődbe kétszáz lépcső vezet fel, de a panoráma miatt érdemes végigsétálni a falakon. Élményekkel teli irány Magyarország. Hazaérkezés esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos vajdasági kirándulás 1 főre, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Szabadka, Palics, Belgrád, Újvidék, Szendrői vár, Tarcal-hegység

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére