3 napos téli kirándulás a két ünnep között Olaszországban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – séta a tengerparton Gradóban, Aquileában és Udinében

Ajánlat kód: 34668
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

49.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34668

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ruccanj ki a két ünnep között a téli köntösbe öltözött Észak-Olaszországba!

Időpont

  • 2019. december 27-29. (péntek-vasárnap)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást (Hotel *** /Cormons, Friuli- Venezia)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A fakultatív programokat
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (4 EUR/fő/tartózkodás)
  • Audio guide: 1 500 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 12.900 Ft/fő/ turnus
  • Vacsora felár: 9.900 Ft/fő/ turnus

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Budapest- Aquilea - Udine

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, majd érkezés Aquileila ősi római városába, mely az UNESCO a világörökség része. Az ásatások rávilágítottak egy régi római Forum romjaira is. A Szent Maria Assunta Bazilika gyönyörű mozaikpadlójával kápráztatja el az oda látogatókat. Városnézés Udinében, amely velencei bájával és ókori épületeivel varázsol el minket. A Piazza Libertát a szárazföld egyik legszebb velencei stílusú tereként tartják számon, míg a Piazza Matteotti csarnokai, és ősi színes épületei vesznek körbe. A hegyen lévő kastély tornyaiból kilátás nyílik a környező hegyekre és déli irányba az Adriai tengerig. Az 1700-as években a híres művész Giambattista Tiepolo ebben a városban érte el művészi kiteljesedését. Továbbutazás, szállás elfoglalása.

2. nap: Grado és a festői középkori kisvárosok: Spilimbergo- Valvasone

Utunk először Gradóba vezet, sétálunk a gyönyörű tengerparton. A város, amit még Arany Szigetnek, illetve "A Nap Szigetének" is hívnak, az egyik legemlékezetesebb és leglenyűgözőbb turisztikai látványosságot jelenti az Adriai-tengeren. A csodálatos strandok, az égszínkék tenger, a lagúna, a gyógyfürdők vagy a történelmi központ sikátorai és az ókori korai keresztény Bazilika teszi Gradót egyedülálló úti céllá az olasz úti célok palettáján. A festői Spilimbergóba látogatunk, a lenyűgöző mozaikok városába, mely elnyerte Olaszország Ékszere címet. Egyedülálló látnivalói: katedrálisa a 13. századi freskóival, a kastély a festett homlokzatával, a történelmi városmag keskeny sikátoraival és oszlopaival. A következő megálló a vár uralta középkori Valvasone, melynek festői sikátoraiba csöppenünk. A székesegyház Vincenzo De Columbis 16. századi maradványát őrzi, míg a Chiesa dei Santi e Paolo és Antonio Abate (templom) csodálatos képeket rejt. Visszautazás a szállodába. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap: Cividale del Friuli- Budapest

Látogatás Cividale del Friuli városába, amely egy nagy történelmi jelentőséggel rendelkező kisváros. A város az Ördög hídjáról is híres, amelyet a legenda szerint maga az ördög épített cserébe a hídon először elhaladó ember lelkéért.

Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos téli kirándulás a két ünnep között Olaszországban, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – séta a tengerparton Gradóban, Aquileában és Udinében

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére