3 napos téli kaland a szlovén hegyvidéken és karnevál Ptujban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43789
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43789

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Ptuj karneváljára és a szlovéniai hegyekbe!

Időpont

  • 2024. február 9-11.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - Mariborsko Pohorje Forest Hotel Videc 3*
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,8%)
  • Üdülőhelyi díjat 7 év felett: 20 EUR/fő
  • Belépőket
    • 2. napon (csomag): 25 Eur/fő
    • napon (lombkorona): 10 Eur/fő

Felár

  • Egyágyas felár 16 900 Ft/ fő
  • 2 Vacsora (svédasztalos): 6 000 Ft/fő (15 EUR/fő )

Program

1. nap: Pohorjei lombkorona sétány, Mariborsko Pohorje

Indulás reggel 7.00 órakor Budapestről. Első állomásunk az 1517 m-es  magasságban található a lombkorona sétány (belépős). Igazi élmény míg  a kb. 1 km-res ösvényt végigjárjuk, mely, a 6% emelkedés mellett könnyű terep, minden vendég számára.  Buszunkkal hegyre felkapaszkodva a Mariborsko Pohorjere érkezünk. Szállásfoglalást követően mindenkinek jut ideje egy kis lazításra a medence mellett, vagy sétára, a reméljük hóval borított tájakon. Vacsora előtt, a helyi szőlőtermelők különleges pezsgőjével koccintunk az előttünk álló szép napokra. Vacsora a szállodában.

2. nap: Séták a Pohorjen, Maribor, lámpás Pohorjei séta

Ízletes reggeli után, rövid buszozással elérjük  Pohorje legmagasabb pontját (1400 m), ahol majd könnyebb bakancsos sétára indulunk helyi vezetővel,  Mariborsko Pohorje legmagasabb pontjára, hogy meghúzzuk a kívánság harangját, ahol ígéretet tehetünk magunknak, majd a legrégebbi hegyi házban megkóstoljuk a különleges áfonyás likőrt (térítés ellenében), megnézzük a kilátópontokat, élvezzük a hatalmas örökzöldek, vagy - ha szerencsénk van - havastájak látványát.  Dél körül egy kicsit felmelegedünk a szállodában, majd a felvonóval (térítés ellenében) leereszkedünk a Maribor városába. Rövid, ismerkedős séta alatt megcsodáljuk a jellegzetes, hangulatos kis utcákat, a csinos tereket, a szép épületeket. Majd mindenki kedve szerint barangolhat a városkában. Felvonóval visszaérve, egy különleges kb 1 órás lámpás pohorjei sétára csábítjuk  helyi vezetővel (térítés ellenében), mely megmutatja pazar kilátást a Mariborra. A vacsora idejére, a felvonó visszavisz minket a szállodába. Belépők, helyi vezetők, likőr kóstoló, oda-vissza felvonó Mariborba: 30 Eur/ fő.

3. nap Ptuji karneval

Reggeli után busszunkkal leereszkedünk a hegyvidékről és Ptuj város felé veszünk irányt. Itt egy hagyományos, télűző, vidám és látványos felvonulásban lesz részünk. Ez, a még XIX századból eredő hagyomány, az egyik legnépszerűbb farsangi fesztivál Szlovéniában, ami évente százezer látogatót vonz. Mohácsi busók farsangi népszokásához hasonlóan a szlovén kurentek járják település utcáit, csoportos maszkokban, élettel teli vidámasággal. Helyi borászok és szakácsok pedig különböző helyi finomságokkal kínálják a látogatókat. Kellemes, nem mindennapi élményekkel gazdagodva térünk vissza, az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos téli kaland a szlovén hegyvidéken és karnevál Ptujban, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére