3 napos tavaszi wellness 2 főre a herceghalmi ABACUS Business & Wellness**** Hotelben, félpanzióval

Ajánlat kód: 41098
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

75.960 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41098

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezzétek a négycsillagos wellnessélményt Herceghalmon, az Abacusban!

Felhasználható

  • 2022. május 31-ig, kivéve ünnepi hosszú hétvégéken

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás Standard szobában
  • Érkezéskor welcome drink
  • Bőséges büféreggeli
  • Svédasztalos vacsora a szálloda éttermében
  • Személyenként 1000 Ft-os Wellness kupon, mely beváltható kezelésekre (6.000 Ft feletti kezelésekre váltható be)
  • Az Abacus Wellness Birodalom korlátlan használata: 25 m hosszú úszómedence, 28m2-es élménymedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, tepidárium
  • Fitneszterem használat
  • Fürdőköpeny
  • Ingyenes wireless (Wi-fi) internet az egész szálloda területén
  • Beltéri játékok ingyenes használata (lengőteke, ping-pong)
  • Díjmentes szabadtéri, nem őrzött parkoló használata

Az ár nem tartalmazza

  • IFA
  • Mélygarázs: 1.000 Ft/személygépkocsi/nap

A herceghalmi ABACUS Business & Wellness**** Hotel már önmagában elegendő élményt nyújt, de a környéken is számtalan szórakozási lehetőséget találunk. Az etyeki Korda Filmparkban a filmkészítés kulisszái mögé pillanthatunk be, s ha már Etyeken vagyunk, akkor a borút is sok-sok élménnyel vár. A természet kedvelőinek kihagyhatatlan program a szintén a közelben lévő Alcsúti Arborétum, ahol számtalan pompás növény- és virágfaj tekinthető meg. Ugyanitt a gyerekeket (és persze a felnőtteket is) izgalmas kalandpark várja!

ABACUS Business & Wellness**** Hotel Herceghalom

Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája Pest-megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere.

A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket.

Az 1600 m2-es Abacus Spa a felfrissülési és kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínálja: fürdővilág, több mint 50 féle arc és testkezelés, masszázsok, szaunakabinok, Vitamin Bár, selfnessprogramok és életmód-trénerek segítik a nyugodt feltöltődést.

A golf szerelmesei 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpályán is hódolhatnak szenvedélyüknek. Bicikli vagy bortúra, lovas program vagy látogatás a Korda filmstúdióban csak ízelítő a környék kínálta sokszínű lehetőségek közül. A hoteltől 3 km-re található az önálló, 17 hektáros, egyedi esemény- és játékterekkel rendelkező ABACUS Rendezvényközpont.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos tavaszi wellness 2 főre a herceghalmi ABACUS Business & Wellness**** Hotelben, félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére