3 napos prágai városnézés gasztronómiai élményekkel, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38587
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38587

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg a híres cseh söröket és a knédlit Prágában!

Opciók

  • 2022. szeptember 2.: , 59.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 15 EUR + 400 CZK
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 130 CZK
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • (Classic): 1.710 Ft
    • (Prémium): 2.220 Ft 
    •  (Privileg): 2.850 Ft 

Felár

  • Egyágyas felár: 12.000 Ft
  • 1x estebéd az 1. napon (Modoron): 6.500 Ft
  • 25-34 fő esetén: 4.000 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Ropogós bohém csülök knédlivel: 7.500 Ft
  • Moldvai hajózás, svédasztalos vacsorával: 8.000 Ft
  • Eggenberg sörgyár ebéd sörrel: 6.800 Ft

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – KisKárpáti borút – Vöröskő vára – Prága (570 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapesten át, Rajka felé. Pozsonyba érkezünk és ismerkedünk gyönyörűen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk (Szt. Márton dóm, Prímás palota, Jezsuita templom, Óvárosháza). Látogatást teszünk a nevezetes „Pozsonyi kifli” boltmúzeumban, valamint a város bormúzeumában, melynek az Apponyi Palota ad helyet. Utunkat a KisKárpáti borútvonalon folytatjuk Vöröskő várához, amely a várpatikáról, gyűjteményeiről és pincehelységeiről nevezetes. Itt volt a Pálffy grófok egykori családi fészke. Majd fakultatív koravacsorán veszünk részt: kacsasültet fogyasztunk párolt káposztával és „loksával”. (Aki nem vacsorázik, Modor városka történelmi nevezetességeivel ismerkedhet szabadidejében). Az isteni nedű ízével utazunk Prága felé, ahol az esti órákban elfoglaljuk szálláshelyünket.

2. nap: Cseh knédli sörrel, avagy a cseh gasztronómia a fővárosban!

Ízletes reggelinket elfogyasztva ismerkedünk a cseh fővárossal: Hradzsin, Szent Vitus katedrális, Sárkányölő Szent György szobor, a Régi Királyi palota, Szent György bazilika, az Aranyművesek utcája.... Sétálunk a hangulatos Óváros téren és Prága büszkeségén, a barokk szobrokkal díszített Károly hídon (Európa egyik legszebb hídja), majd gyalogos városnézésünket a Vencel téren folytatjuk. Sétánkat a zsidó negyed megtekintésével fejezzük be. Fakultatív ajánlatunk: ebédszünetben ropogós bohém csülök lehetőségét ajánljuk, frissen csapolt pilseni sörrel egy belvárosi étteremben. Jóllakottan élvezzük a város hangulatát. Fakultatív ajánlatunk az estére: hajókirándulásra hívjuk az esti kivilágításban tündöklő Moldván, svédasztalos vacsorával. (Aki a fakultatív programon nem vesz részt, önköltségén választhat Prága számtalan kisvendéglője közül.)

3. nap: Ceske Budejovicé és a Budweiser sörgyár – Cesky Krumlov – Budapest – Szeged (720 km)

Búcsúzunk Prágától és Dél-Csehország területén, České Budějovicén a világhírű Budvar (Budweiser) sörgyárba látogatunk. Ismerkedünk a sörgyártás rejtelmeivel, sőt kóstolón is részt veszünk, majd vásárolni is lesz lehetőségünk a gyár mintaboltjában. Utolsó megállónk Český Krumlovban lesz. A kisváros igazi ékszerdoboz, méltó vetélytársa a fővárosnak. Gyönyörködve sétálunk a Moldva kanyarulata által körülölelt festői, középkori reneszánsz belvárosban. Rövid szabadprogram keretében kedvünkre sétálhatunk Csehország második legnagyobb várudvarában és középkori hangulatú óvárosban. Városnézésünket követően az Eggenberg sörgyár éttermében lehetőségünk van ebédünket elfogyasztani: sült sertéshús, sült kacsa, sörgyári pörkölt mellé cseh ízekkel felvértezett párolt káposztát és knédlit fogyasztunk. Az étterem specialitása a „sumavai tanyéros”. Hazafelé Ausztrián keresztül a Bécs-Hegyeshalom-Győr útvonalon érkezünk az esti órákban Budapestre, majd Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos prágai városnézés gasztronómiai élményekkel, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére