3 napos pihenés 2 személyre Zalakaroson, az Art*** Hotelben, félpanzióval, wellness használattal, nyár elején is

Ajánlat kód: 40228
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

59.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 40228

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazítsatok tavasszal vagy a nyár elején Zalakaroson!

Felhasználható

  • 2022. július 1-ig, kivéve kiemelt időszakok

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 2 éjszaka szállás kétágyas szobában
  • Svédasztalos reggeli
  • Svédasztalos vacsora (30 fős telítettség alatt 3 fogásos menüvacsora)
  • A wellness-részleg használata (termálvizes úszómedence, jakuzzi, trópusi élményzuhany, dézsazuhany Kneipp-taposó, infraszauna, finn szauna és gőzbarlang)
  • Kültéri jakuzzi és pancsolómedence (májustól októberig)
  • Sószoba (légúti, ill. allergiás megbetegedések enyhítésére)
  • Asztalitenisz, kondi gépek (beltéri és kültéri)
  • Korlátlan internetezési lehetőség (WIFI)
  • Kisgyermekeknek játszószoba, játszótér
  • Teniszpálya (májustól októberig)
  • Szobaszéf
  • Parkolás
  • Elektomos-autó töltőállomás használata

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó 2022. évben: 500 Ft / fő / éj (18 éves kor felett) készpénzben fizetendő

Zalakaros minden évszakban felhőtlen kikapcsolódást biztosít a látogatók számára. Elsődlegesen a térség alatt meghúzódó termálvíz miatt keresik fel, amelynek számtalan jótékony, gyógyító hatása ismert. A városka ékköve a Gránit Fürdő, ahol nemcsak a gyógyulni vágyók, de a wellnessélményeket keresők is megtalálják a szórakozást. Sőt, a kicsik is, hiszen a fürdőben élményelemekkel felszerelt medencék is találhatók!

Zalakarost méltán nevezhetjük a Kis-Balaton fővárosának. A néhány kilométer, ami a természetvédelmi területtől elválasztja, akár kerékpáron is megtehető s az egynapos programba beleillik a Bivalyrezervátum meglátogatása is. A zöldellő zalai dombok közötti séta, kirándulás, túrázás mellett érdemes megtekinteni a dombok között megbúvó gyönyörű kis falvakat, azok kincseit, de ha városi nyüzsgésre vágyunk, negyed óra alatt elérhetjük Nagykanizsát, és legfeljebb fél óra alatt Keszthelyt is.

Art Hotel*** Zalakaros

Az Art Hotel*** Zalakaros középkategóriás, 3 szintes, liftes, családias szálloda a Zalakarosi Fürdőtől mindössze 200 méter távolságra, csendes zöldövezetben található. Az évről évre folyamatosan megújuló 44 szobás szálloda egész évben várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat.

A hotel hangulata nevéhez hűen tükrözi az egykori névadója, Szabó Ernő művészetközelségét. A világos, tágas, átriumos szállodahallba lépve a vendég merész színek, képek, grafikák, szobrok és trópusi növények színpompás kavalkádjával találkozik, melyet a modern, kényelmes berendezések tesznek egésszé. A hallban hangulatos lobbi bár, internetsarok, gyermekeknek játszószoba található.

Társas összejövetelek lebonyolítására szolgál a projektorral, flipchart-tal felszerelt klimatizált konferenciaterem, mely akár 60 fő befogadására alkalmas. A szálloda egész területén ingyenes vezeték nélküli internet elérhető (WIFI).

A szobák mindegyike kényelmes, modern, amelyekhez tágas kerti bútoros, udvarra néző balkon tartozik. Az ízlésesen berendezett szobák igény szerint pótágyazhatók, nagyobb családok részére családi egylégterű illetve összenyitható szobák is rendelkezésre állnak. A lakrészek felszereltsége minden igényt kielégít: zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, kábel TV, telefon, minibár, szobaszéf. A szobák egy része térítés ellenében klimatizálható. Az emeleti szobák erkéllyel, a földszintiek terasszal rendelkeznek.

A wellnessrészlegen termálvizes, ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence (28-30°C), pezsgő-masszázsmedence, (jakuzzi, 34-36°C), infra és finn szauna, gőzkabin, trópusi élményzuhany, Kneipp hidegvizes taposó, dézsazuhany (szauna után), sókamra található. Májustól októberig kültéri jakuzzi, gyerekpancsoló és a napozóterasz is szolgálja a kikapcsolódást.  Különféle masszázsvariációk, fitneszterem kardiógépekkel, asztalitenisz, billiárd teszik teljessé a pihenést.

A klimatizált étteremben svédasztalos reggelit és házias főétkezéseket biztosítunk.  A hangulatos lobbybárban kávé és italkülönlegességekkel várjuk.

Kisméretű háziállat térítés ellenében megengedett.

A recepción lehetőség van kerékpár / elektomos roller bérlésére.

Az udvaron (májustól októberig) teniszpálya, játszótér, homokozó, trambulin, gyermekcsúszda, drótkötél-csúszda stb. nyújt felhőtlen szórakozást.

A vendégek részére kamerával megfigyelt parkolási lehetőség van a szálloda előtt illetve a szálloda belső udvarán, a parkolás mindkét helyen ingyenes. A szállóvendégek részére ingyenes elektromosautó-töltést biztosítanak.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos pihenés 2 személyre Zalakaroson, az Art*** Hotelben, félpanzióval, wellness használattal, nyár elején is

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére