3 napos pihenés 2 nyugdíjas személy részére Budapest közelében, a Nyerges Hotel Termál***Superior vendégeként, félpanzióval

Ajánlat kód: 39531
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39531

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltődjetek fel a Budapest közelében lévő Nyerges Hotel Termál***Superiorban!

Felhasználható

  • 2022. december 31-ig (kivéve ünnepnapok)

Az ár tartalmazza 2 személyre (nyugdíjas igazolvány felmutatása esetén)

  • 2 éjszaka szállás standard szobában (kérésre további éjszakák is elérhetők)
  • Félpanziós ellátás (megfelelő létszám esetén büféasztalos vacsora), bőséges svédasztalos reggeli
  • Alkoholmentes welcome ital
  • vacsorákhoz 1 pohár bor a ház borából
  • Fürdőköpeny bekészítés
  • Termálrészleg használata: fedett termálvizes medence (5x10 m, pezsgőfürdő, tangentor), finn szauna, infra szauna, török szauna, szezonálisan üzemelő külső hideg vizes úszómedence (10x20 m), napozóterasz
  • Ingyenes őrzött parkoló
  • Ingyenes WiFi kapcsolat
  • Ingyenes biciklikölcsönzés
  • Szobaszéf/központi széf a recepción
  • Biliárd
  • Teniszpálya

Az ár nem tartalmazza

  • IFA 300 HUF/fő/éj
  • Hétvégi felár: 2.500 HUF/fő/éj

Nyerges Hotel Termál***Superior

Az 1983-ban alapított Nyerges Hotel Termál***Superior Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája, Pest megyében a 4-es számú főút mellet helyezkedik el, mindösszesen félórányi autóútra Budapest centrumától.

A Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelsége miatt (15 km) a szálloda optimális választás az átutazó vendégek elszállásolására. A vendégek részére díjmentes, őrzött parkolóhelyet biztosítunk. A Nyerges Hotel Termál*** Superior 24 standard szobával, 3 junior lakosztállyal, 3 családi lakosztállyal és egy különleges nászutas lakosztállyal rendelkezik, így összesen 78 kényelmes férőhelyet kínál.

Kellemes vidéki környezetben elhelyezkedő, hangulatos Albion étteremben kóstolhatnak helyi specialitásokat, búbos kemencében sült finomságokat, vagy nemzetközi ételeket is egyaránt. A fedett teraszon kültéri étkeztetés is működik.

A konferenciatermek 180 fő, 25 fő és 8 fő befogadására alkalmasak. A 180 fős, Szent István terem mindkét oldalán terasz található, melyekkel 300 főre bővíthető a kapacitása. A szállodához hatalmas park, valamint egy növényzetben és állatvilágban gazdag tó szigettel tartozik, mely kitűnő lehetőséget teremt esküvők, szabadtéri rendezvények, állófogadások, medencepartik szervezésére és lebonyolítására.

A környéken egyedülálló szolgáltatás a 700 méter mélyről, saját fúrt kútból feltörő, 40 fokos termálvíz, melyet egy 5x10 méteres fedett medencében élvezhetnek a vendégek. A víz egyedi összetétele alapján mozgásszervi és reumás panaszok enyhítésére kiválóan alkalmas. A termálmedencében különböző élményberendezések találhatóak (jakuzzi, tangentor), továbbá finn- infra- és gőzszauna. Nyáron üzemelő kültéri, hideg vizű úszómedence hatalmas napozóterasszal áll a szállóvendégek rendelkezésére.

Sportolni vágyó vendégek számára szállodánk füves focipályát, kivilágított teniszpályát, biciklikölcsönzőt kínál.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos pihenés 2 nyugdíjas személy részére Budapest közelében, a Nyerges Hotel Termál***Superior vendégeként, félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére