3 napos nyári kirándulás 1 főre Ausztriába és Németországba, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Hallstatt, Salzburg, Königsee

Ajánlat kód: 34076
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

52.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34076

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Ausztriában és Németországban, sétálj a bájos Salzburgban, a Hallstatti-tó és a Königsee partján!

Időpont

  • 2019. június 28-30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3*-os szállást 2 éjszakára
  • Reggelit
  • Az autóbuszos utazást
  • A magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést
  • A szervezést

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 1.8%
  • Utasbiztosítás: 1.500 Ft/fő (70 éves kor felett pótdíj fizetendő)
  • Belépők: kb. 50 EUR/fő

Felárak

  • Egyágyas felár: 13.500 Ft/fő
  • Félpanzió: 8.900 Ft/fő

Program

  • Találkozó: Pesten: 05:50 Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt, Budán 06:10 Batthyány tér Angelika Kávéház előtt
  • Indulás: Blaha Lujza térről 06:00, Batthyányi térről: 06:20

1. nap: Kora reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás Ausztriáig. Hallstatt a festői környezetben elhelyezkedő kisváros az UNESCO világörökség része. 16. századi hegygerincen álló temploma, valamint a másik tóparti temploma olyan képet kölcsönöz, melyet másik város képével össze sem téveszthetünk. Kis város kis helyekkel, emiatt sok érdekességre felfigyelhetünk. A templomba vezető lépcső maga az utca, a gyümölcsfa szinte maga a házfal. Két ház között hegyi vízesés hull alá, melynek tövében szivárvány születik. A templom mellett lévő temetőkertben egy érdekes csontmúzeum is áll, mely a hely szűke miatt 20-30 év után kihantolt sírokból származó megfestett koponyákból, csontokból lett kialakítva. Fájó szívvel búcsút intünk, hogy elérjük úti célunkat. Este szállás Salzburgban.

2. nap: Reggeli után – ha már ilyen közel vagyunk - átruccanunk Németországba. A Berchtesgadeni-Alpokban csodálatos természeti környezetben találjuk az egykori német diktátor Adolf Hitler Sasfészkét, melyet 50. születésnapjára kapott és hamar kedvenc tartózkodási helye lett. Tiszta időben innen észak-keleti irányba nézve egészen Salzburgig el lehet látni. De ha nem lesz tiszta az idő, akkor sem esünk kétségbe, hiszen a felhők felett mindig süt a nap! Ezt követően a hegyek által ölelt smaragdzöld színű, nyugalmat árasztó Königsee-t keressük fel. Hajókázunk a királyok taván, álmélkodunk a hegyek közt ide-oda verődő vízhangon, majd a tó közepén álló Szent Bertalan szigeten teszünk sétát. Itt fakultatívan megtekinthetjük a szigeten álló templomot, vagy megkóstolhatjuk a helyi specialitást, a füstölt pisztrángot.

Délután visszaindulunk Salzburgba, ahol megkezdjük városnézésünket. A város jelképe a mindenhonnan jól látható fellegvár. A város felett egy több mint 120 méter magas sziklaszirten tornyosul a Hohensalzburg, Európa legnagyobb, teljesen épen maradt középkori erődítménye. Felkeressük Wolfgang Amadeus Mozart szülőházát, amely ma háromszintes múzeumként funkcionál. A gyűjtemény középpontjában Mozart eredeti hangszerei és a családot bemutató autentikus portrék állnak. Megízlelhetjük a helyi speciális édességet a Mozartkugelnt. Megtekintjük a híres és impozáns Mirabell kastélyt és annak káprázatos szépségű kertjét. Este szállás Salzburgban.

3. nap: Reggeli után elköszönünk Salzburgtól. Ez a délelőtt csupa móka és kacagás lesz! Eredeti pompájában megőrzött épületével, gondozott parkjával és reneszánsz eleganciájával vár minket a hellbrunni kastély. Helyi kísérővel megtekintjük a világhírű vízijátékot, mely a víz erejét felhasználva titokzatosan mozgatott figurákkal és misztikus szökőkutak látványával kápráztat el bennünket. Miután megszáradtunk buszra szállunk és folyamatosan utazunk Budapestig, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos nyári kirándulás 1 főre Ausztriába és Németországba, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel – Hallstatt, Salzburg, Königsee

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére