3 napos körutazás Szlovéniában, látogatás a Minimundusnál, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44207
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44207

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Szlovéniában és látogasd meg a Minimundust!

Időpontok

  • 2024. április 04-06.: , 69.900 Ft
  • 2024. október 22-24.: , 69.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - Kranjska Gora közelében, az Alpok szívében található - Hotel Spik 3*
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt
  • Fedett medence használatát

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 15 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Belépők a helyszínen: kb. 60 EUR/ fő. (Bledi-tó pletna és kis sziget, Piramidenkogel, Minimundus).
  • Audio guide: 1650 Ft/fő (4 Eur)

Felár

  • 2 vacsora (svédasztalos): 13 900 Ft/fő (35 Eur/fő)
  • Egyágyas felár 29 900 Ft (75 Eur)

Program

1. nap: Kranj, Bledi-tó

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezés az Alpok kapujába, Kranjba. Rövid városnézés keretében megismerkedünk e kis bübájos város történetével és élvezzük a killátást az Alpokra. Majd a közelben lévő Bledi-tóhoz utazunk, ahol sétálhatunk egyet a tó partján és megkóstolhatjuk a messzi földön híres bledi krémest. Ha kedve támad áthajózhat a "pletna" nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll kívánság haranggal (belépő ellenében látogatható). Tovább utazunk az Alpok szívébe, Kranjska Gora közeli szállásunkra.

2. nap: Kranjska Gora, Jasna tó, Martuljek vízesés

Ízletes reggeli után egy rövid buszozással Kranjska Gora kis településre érünk, mely egy igazi, alpesi üdülőhely az olasz- osztrák - szlovén határ találkozásánál. Az Alpok kopár, vagy éppen havas csúcsai fenséges látványt nyújtanak. Körbejárjuk a Jasna tavat, mely a mesés színeiről híres. Szabadidő keretében lesz idő lesétálni a völgybe, felkereshetjük a helyi árusokat, akik kiváló, helyi specialitásokat kínálnak. Visszatérünk a szállodába, de akinek kedve tartja, egy könnyű erdei sétával velünk tarthat, hogy megnézze a csodás Martuljek alsó vízesését, melyben 30 m-ről zúdul le a víz.  A vízesés a Júliai Alpok megannyi zuhataga közül az egyik legszebb és az azonos nevű patak táplálja. Egy igazi érintetlen világ várja a természet szerelmeseit. Visszatérve a szállodába időnk lesz még kipróbálni a fedett medencéket és lazítani egyet a szauna parkban.  Ez egy valóban kellemes napnak ígérkezik!

3. nap: Wörthi-tó - Pyramidenkogel - Minimundus

Reggeli után Ausztriába lépünk és utunk során megcsodáljuk harmadik tavat is, de most máskép, mint eddig: a tó déli partján álló Pyramidenkogel kilátó toronyból, mely a világ legmagasabb fából épült kilátótornya. (belépős). A 100 méter magas, extravagáns, csavart formájú torony teraszáról Karintia sokak szerint legcsodásabb kilátása tárul elénk. A toronyba panoráma lifttel mehetünk fel, de akár Európa legmagasabb fedett csúszdáján is lecsúszhatunk (külön térítés ellenében). Mivel a kilátó is 851m tengerszint feletti magasságban épült, kilépve a teraszra valóban az az érzésünk, mintha az egész környék a lábunk alatt heverne. Majd továbbutazunk, hogy a "világot körbejárjuk" vagyis vár ránk a Minimundus (belépős)! Az egész világ híres épületei megtalálhatóak itt 1:25 arányban lekicsinyítve. Több, mint másfélszáz épület makettje látható. Ez Klagenfurt és Karinthia egyik büszkesége. Szines programunk után irány hazafelé. Budapestre érkezés késő esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos körutazás Szlovéniában, látogatás a Minimundusnál, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére