3 napos körutazás Szlovéniában, busszal, 2 éjszaka szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – Bledi-tó, Ljubljana, Piran, Postojna-csappkőbarlang

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

8.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Akció Leírása

Kalandozz Szlovénia varázslatos tájain!

Időpontok

 • 2024. szeptember 27-29.: Előleg: 8.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 79.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 8.000 Ft, a fennmaradó 71.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 2 éjszaka szállást
 • Reggelis ellátást
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás: 1.800 Ft/fő (70 éves korig):
 • BBP biztosítás: 3.600 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • VOX készülék: 1.800 Ft/fő/3nap (kötelezően fizetendő)
 • Kötelező idegenforgalmi adó+ parkolási díj: 15 €/fő (helyszínen fizetendő)
 • Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. A változtatás jogát fenntartja irodánk)
  • Postojna + Audio Guide: 30 €/fő/felnőtt, 24 €/fő/diák(16-25év) 18 €/fő/gyerek(6-15év) 1 €/fő/5év alatt
  • Predjama+Audió Guide: 19 €/fő/felnőtt, 16 €/fő/diák(16-25év) 11 €/fő/gyerek(6-15év) 1 €/fő/5év alatt
  • Pletnázás 18 €/Fő
  • Kegytemplom: 6 €/fő

Felár

 • Vacsora felár: 15.000 Ft/fő (2 vacsora),
 • Egyágyas felár: 18.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniába. Útközben megálló a töltött fánkjáról híres turisztikai pihenőhelyen, Trojanban, ahol a kulináris élvezetek mellett a táj szépségében is gyönyörködhetünk! Szlovéniába érve a fővárosba, Ljubljanába látogatunk, ahol városnézésen veszünk részt. Meglátogatjuk a Hármas hidat, a székesegyházat, sétálunk a hangulatos belvárosi részen. Ezután szabadprogram, majd este a szállás elfoglalása.

2. nap

Reggeli után kirándulás a Szlovén-karszthegységbe, amelynek leghíresebb és egyik legszebb része a Postojnai-cseppkőbarlang. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Ezek után megtekintjük a közelben lévő Predjama várat, amely egy 123 méter magas sziklafal közepére épült, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet része a látogatóknak.

Délután a szlovén tengerpart gyöngyszemét, Pirant fedezzük fel. A hegyoldalba épült település tele van hangulatos, kanyargós kis utcákkal. A város fölé magasodó Szent György templomtól páratlan rálátás nyílik a város tágas főterére, amely a tengerparton kapott helyet. Este visszatérés a szállásra.

3. nap

Reggeli után utazás Bledbe, barangolás a varázslatos Bledi-tónál, Szlovénia híres nagyvilági üdülőhelyén. Látogatás a középkori lovagvárhoz, amely a tó fölé magasodó sziklacsúcson áll (csak kívülről tekintjük meg). Innen páratlan kilátás nyílik a tóra, illetve a Triglav-hegycsúcsra, amely az ország legmagasabb pontja. Ezután pletnázás (hagyományos bledi csónak) a tó kis szigetére, az ősi kegytemplom megtekintésekor lehetőség nyílik a kívánság harang megszólaltatására is. Az ezt követő szabadidőben az édesszájúak megkóstolhatják a híres Bledi óriás krémest is. Indulás hazafelé, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos körutazás Szlovéniában, busszal, 2 éjszaka szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – Bledi-tó, Ljubljana, Piran, Postojna-csappkőbarlang

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.27.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére