3 napos kirándulás Toszkánában a karneválok idején, 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában reggelivel, buszos utazással – irány Firenze, Montecatini Terme, Pisa és Viareggio

Ajánlat kód: 34798
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34798

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd Toszkána hangulatát és parádés karneváljait! Sétálj Firenzében, a reneszánsz bölcsőjében, valamint Montecatini Termében és Pisában!

Időpont

  • 2020. február 21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Belépők

  • Pisa / 2 műemlék (Dóm+Keresztelő kápolna) 7 EUR
  • Pisa / csak dóm ingyenes
  • Pisa / Ferde Torony 18 EUR
  • Pisa / busz 2 EUR
  • Viareggio Karnevál 18 EUR
  • Firenze / Santa Croce Templom 6 EUR
  • Firenze 10 EUR
  • (kötelezően fizetendő regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
  • Firenze/Dóm ingyenes

Felár

  • Félpanziós felár: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár - Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok - Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle - Marche 07:35
  • Nagykanizsa - TESCO parkoló 08:15

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Vár az ódon városok, nemes borok, szőlővel borított domboldalak festői világa. Itália egyik legszebb régiója festői tájaival, ciprus sorok díszítette domboldalaival, bájos kisvárosaival, gyönyörű villáival, finom boraival és változatos konyhájával garantáltan mindenkinek a szívét megdobogtatja. A sokszínű és változatos vidék, történelmi emlékei és látnivalói mellett számos kulturális programot is tartogat a látogatók számára, így utazásunk alkalmával mi is részesei lehetünk, majd egy színpompás, és izgalmas karneváli parádénak is. Szálláshely elfoglalása Toszkána tartomány hangulatos kisvárosában, Montecatini Termeben az esti órákban. A több, különböző hatású gyógyforrás köré épült város mára Olaszország legnagyobb gyógy- turisztikai központja , mely az ivókúrákról híres. A pezsgő városközpontban hangulatos utcák, pálmafás terek, éttermek, bárok, üzletek várják a látogatókat.

2. nap: Firenze

Reggeli után utazás Firenze városába. A "Virágok városa", ahogy a helyiek egykor nevezték, a legenda szerint egy liliom mezőn épült fel. Erre a vörös liliom, a város jelképe is emlékeztet, melyet városnézésünk alkalmával cégéreken, zászlókon is megfigyelhetünk. Városnézésünk alkalmával megismerkedünk a híres Medici család történetével is, akik hosszú éveken keresztül uralkodtak a városban. A 'Santa Croce' templom megtekintése után a város jelképéhez a híres 'Ponte Vecchio' hídjához látogatunk. Rövid szabadidő után megtekintjük a város politikai központját a 'Piazza della Signoria' terét a 'Palazzo Vecchio' épületével, a 'Loggia dei Lanzit' híres szobraival, majd programunk a Dóm téren folytatódik. A délutáni órákban az Uffizi Képtár remekműveit csodálhatjuk meg részletes magyar tárlatvezetéssel (Ár: 9.900 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Pisa-Torre del Lago-Viareggio

Reggeli a szállodában, majd elutazás Pisa-ba, ahol a Csodák terén, a Keresztelő Kápolna, a Dóm és a világhírű Ferde Torony csodálatos összképe fogadja a látogatókat. (A Ferde Toronyba a feljutás és a Dómba való bejutás a helyszínen, a szabad helyek függvényében lehetséges!). Rövid szabadidő után, folytatjuk utunkat, és Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel. Megtekintjük az egyik leghíresebb olasz zeneszerző villáját is, amely ma múzeumként működik, és ahol a Pillangókisasszony, a Tosca, a Bohémélet kottasorai világot láttak. Délután a tengerparti Viareggio-ba utazunk, ahol részvétel Olaszország egyik legnépszerűbb rendezvényén, a fergeteges színpompás karneváli kavalkádon. A felvonulás a Viale Regina Margherita sétányon zajlik - ami valójában 2 egymással párhuzamos, pálmákkal elválasztott széles út a tenger mentén.

A látványos felvonulás kora délután kezdődik és nagyjából 2-3 órán át tart. A város sétányán hatalmas papírmasékkal, látványos, díszes karavánokkal vonulnak végig a jelmezesek. A Viareggio-i karnevál története az 1873-es évekre nyúlik vissza. Az első felvonulást a város szívében a Via Regián rendezték meg. Az első karnevál megrendezése viareggio fiatalok ötlete volt. Egy februári estén a Casinó kávézóban üldögélve kitalálták, hogy a városban a karnevált, egy felvonulással kellene megünnepelni. Még ebben az évben Húshagyó kedden megvalósult az ötletük, egészen pontosan 1873. február 24-én. Ez a története a ma már nagyon híres viareggiói karneválnak, mely az olaszok egyik kedvenc és legtöbbet látogatott rendezvénye. Az első világháborúban úgy tűnt, hogy a hagyománynak vége szakad, de aztán 1921-ben újra felvirágzik, és megszületik a karnevál himnusza is, "Coppa di Champagne”. Megdöbbentő méretű papírmasék, látványos alkotások akár 20 méter magas, 12 méter hosszú remekművek kápráztatják el a látogatókat! A Grandi Corsi Mascherati felvonulás 15 órakor kezdődik és majd három órán keresztül tart. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: Montecatini Terme-Villesse-Budapest

Hazautazás a kora reggeli órákban. Útközben még vásárlási lehetőség Villesse Tiara Shopping Bevásárlóközpontjában. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Toszkánában a karneválok idején, 2 éjszaka szállás 3*-os szállodában reggelivel, buszos utazással – irány Firenze, Montecatini Terme, Pisa és Viareggio

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére