3 napos kirándulás Tokaj-Hegyalján, buszos utazással, szállással a Hotel Furmint*** Superiorban, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35749
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35749

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a Zemplén és Bodrogköz kincseit!

Időpont

  • 2020. július 3-5.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • Szállást Sárospatakon a Hotel Furmint***Superior szálloda 2 ágyas (zuh. / WC-s) szobáiban
  • Idegenforgalmi adót
  • Svédasztalos reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, hajójegy és a vonatjegy árát: kb. 9.800 Ft / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítást (1,5 %)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Félpanziós felár (1 menüválasztásos vacsora + 1 borkóstolós vacsora 5 bor kóstolásával): 8.800,- Ft / fő
  • Egyágyas felár: 15.800,- Ft (maximum 3 szoba!)   BETELT !
  • 25-29 fő indulása esetén az 5.000,- Ft-os felárat

Program

1. nap: Budapest – Szerencs – Monok – Tokaj – Sárospatak (kb. 300 km)

Utazás Budapestről rövid pihenővel Szerencsre, a Szerencsi Csoki városába, vásárlási lehetőség a Szerencsi Csokoládé mintaboltjában. Továbbutazás Monokra, ahol Kossuth Lajos szülőházát és az Andrássy-kastélyt tekintjük meg. A nap fénypontjaként délután Tokajban hajóra szállunk és megcsodáljuk a várost és környékét a Bodrog vizéről. Kikötés után rövid séta és szabadidő Tokajban, majd irán44900y Sárospatak. A szobák elfoglalása után fakultatív vacsora lehetőség egy közeli fogadóban. Szállás Sárospatakon.

2. nap: Sárospatak – Karcsa – Pácin – Borkóstolós vacsora (kb. 60 km)

Reggelit követően Sárospatak látnivalóival ismerkedünk. Első megállónk Sárospataki Református Kollégium. A ma is működő gimnázium épületében az iskolatörténeti kiállítás mellett a Pollack Mihály által tervezett nagykönyvtár a legszebb látnivaló. Ezt követően irány a sárospataki vár, ahol a Vörös-torony és a Rákócziak dicső kora c. kiállítás szerepel programunkban. Délután utazás Karcsára, a Tündérek templomához. A Bodrogköz vízjárta, holtágakkal szabdalt vidékének különleges műemléke az Árpád-kori református templom, amelyet a legenda szerint a tó mélyén lakó tündérek építettek. A Pácini Mágóchy-kastély Magyarország legnagyobb reneszánsz kastélya, falai közt változatos néprajzi kiállításokat találunk. A programokat követően visszatérünk Sárospatakra a szállodába. Ha a környéken jár az ember, nem szabad kihagyni a borkóstolót az UNESCO Világörökség részét képző történelmi pincék egyikében! Fakultatív, borkóstolással (5 féle bor) egybekötött vacsoránkra a Gombos-hegyi picesoron kerül sor. Vacsora előtt megismerkedünk a pincészettel, Tokaj-Hegyalja borkészítési módszereivel, a borvidék szőlőfajtáival is. A program után visszatérés a szálláshelyre.

3. nap: Sátoraljaújhely – Füzérradvány – Pálháza – Budapest (kb. 300 km)

A mai napon is élmények sora vár ránk! A napot Sátoraljaújhelyen kezdjük. A város büszkélkedhet Magyarország leghosszabb ülőszékes libegőjével. A pálya hossza 1332 m, a felső állomásnál pedig egy többszintes kilátóból csodálhatjuk meg a Zemplén fővárosát és a környező vidéket. Továbbutazás Füzérradványra, ahol a csodásan felújított Károlyi-kastélyt tekintjük meg, majd irány Pálháza, ahol hazánk egyik első erdei kisvasútján utazunk. A programok után hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Tokaj-Hegyalján, buszos utazással, szállással a Hotel Furmint*** Superiorban, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére