3 napos kirándulás Salzburgban és Bad Aussee-ben a Nárciszünnep idején, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35388
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

53.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35388

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a meseszép nárciszokban Bad Aussee-ben és sétálj Salzburg bájos városkájában!

Időpont

  • 2020. május 22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás Salzburg mellett panzióban, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • VOX készülék (városnézéshez) 1.200 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó: 1,6 Euro/fő/éj
  • Programok költségei
    • Bad Ischl/Császár villa: kb. 14 Euro/fő
    • Salzburg/Mozart ház: kb. 10 Euro/fő
    • Berchtesgaden/Sasfészek: kb. 23 Euro/fő (belépő, lift, helyi buszktg.)
    • Nárciszünnep: kb. 15 Euro/fő

Fakultatív program

  • Hajózás a Wolfgangsee-n: kb. 10 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora: kb. 15 Eur/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Program

1. nap

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Első megállónk a Traunsee partján található Gmunden. Rövid sétát teszünk az üdülővárosban, valamint a tóparti sétányon. Továbbutazunk Bad Ischlbe, ahol a Császár-villa megtekintésére nyílik lehetőség. Utunk innen a festői szépségű Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, St. Wolfgangba vezet. Itt városnéző séta keretében megismerkedünk a város festett épületeivel, műemlékeivel, majd rövid szabadprogramra nyílik lehetőség. Ezt követően fakultatív program keretében St. Gilgenbe hajózunk, ahol rövid sétát teszünk a városban. Késő délután továbbutazunk a szállásra Salzburg mellé. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben (kb. 15 Euro/fő).

2. nap

Reggeli után a berchtesgadeni Sasfészek megtekintése. Berchtesgadeni programunk során az 1835 méter magas Kehlstein hegyre érkezünk felvonóval. A Sasfészek (Hitler egykori búvóhelyének) megtekintése mellett jó idő esetén a gyönyörű panorámában lehet részünk. A program az időjárás függvénye, rossz idő esetén elutazás a Königsee-hez.

Innen utunk Salzburgba vezet, városnéző séta: Mirabell kastély, Mozarteum, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér, Mozart szülőháza (melyet fakultatív program keretében belülről is meg lehet tekinteni). A városnéző séta után szabadprogramra vagy Salzburg várának megtekintésére nyílik lehetőség. Az erődítmény Közép-Európa legnagyobb épen fennmaradt erődítménye. A várba felvonóval jutunk fel, ahonnan páratlan panorámában is részünk lehet. Este visszautazás a szálláshelyre Salzburg mellé. Fakultatív vacsorázási lehetőség egy helyi étteremben (kb. 15 Euro/fő).

3. nap

Reggeli után a romantikus hangulatú Hallstattba látogatunk, ahol a páratlan szépségű kisváros nevezetességeit tekintjük meg. Rövid szabadprogram után továbbindulunk, hogy részt vegyünk a Nárciszünnepen Bad Aussee-ben. 2018-ban már 59. alkalommal rendezik meg a legnagyobb virágfesztivált Ausztriában, az autós felvonulást Bad Aussee-ben és a csónakok parádéját az Altaussee tavon. Sok különleges esemény – nárcisz-futás, nárcisz éjszaka, hangulatos, „fülbemászó" táncdallamok, népi zenekarok bemutatója, veterán autók és Lotus találkozó stb, programjára kerül sor a fesztivál ideje alatt, csütörtöktől vasárnapig.

Utunk hazafelé a festői Alpok hegyekkel, hágókkal, viaduktokkal tarkított vidékén vezet. Útközben rövid megállásokkal. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás Salzburgban és Bad Aussee-ben a Nárciszünnep idején, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére