3 napos kirándulás Olaszországba, a Garda-tóhoz és Gardalandbe, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással, padovai és veronai városnézéssel

Ajánlat kód: 40181
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 40181

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Olaszország egyik legszebb részén, a Garda-tónál!

Időpont

  • 2024-11-01: , 109.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.190 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 3%
  • Kötelező audioguide 1.650 Ft/fő
  • IFA

Felár

  • Félpanzió: 16.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 27.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Garda-tavi fakultatív kirándulás 30 EUR 
  • Gardaland / belépő kb. 50 EUR 
  • Malcesine / Monte Baldo felvonó 27 EUR
  • Sirminone / motorcsónakázás 12 EUR
  • Bardolino / Olívaolaj Múzeum 5 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó  05:00 Indulás  05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km  06:10
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:40
  • Balatonlelle-Marche  07:00
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló  08:00

Program

1. nap: Budapest-Padova
A kora reggeli órákban megkezdjük utazásunkat Olaszországba, ahol egy programokban gazdag hétvége vár ránk. Utazás a Siófok-Nagykanizsa-Maribor-Ljubljana útvonalon keresztül Olaszországba. Veneto tartomány híres egyetemi városába a kora délutáni órákban érkezünk. Padova a név nélküli "Szent" (Il Santo ahogyan Szent Antalt nevezik), a fű nélküli völgy és az ajtó nélküli kávéház városa. A Szentvárosa, ahogyan a padovaiak szeretetből Szent Antalt nevezik, világszerte ismert, fontos egyetemi székhely is. Gyalogos városnézésünk a Prato della Valle téren kezdődik, mely Európa egyik legnagyobb tere és egy szoborpark is egyben, ahol a város történelméhez kapcsolódó személyek szobrai találhatóak. Látogatás a kereszténység egyik legpompásabb bazilikájában, ahol Szent Antal ereklyéit is megtekintjük. A szegények védőszentjének tiszteletére épült Bazilika megtekintése után, gyalogosan keressük fel a város további nevezetességeit. Sétánk alkalmával érintjük a város legendás alapítójának, Antenore-nak a jelképes sírját is, majd az 1222-ben alapított híres Egyetem, a Városháza és a híres Pedrocchi kávéház épületével folytatjuk programunkat. A Piazza delle Erbe e Frutta terén az Igazságügyi Palota épületével zárjuk városnézésünket, majd rövid szabadidő. Ha kedvünk tartja, megkóstolhatunk egy finom kávét is a Pedrocchi kávéházban, mely Padova városának egyik szimbóluma. A padovai kávé specialitás receptjének története Francesco Pedrocchi, és fia Antonio nevéhez kötődik, akik 1826-ban egy kávépörkölőt nyitottak, mely hamarosan a városi értelmiség találkozóhelye lett. A caffé padovano, egy eszpresszó kevés tejszínnel, melyet kakaóval szórnak meg. Ami a kávé igazi különlegességét adja, az a mentaszirup. Búcsú a Brenta folyó mentén fekvő várostól és utazás a szállásra. Érkezés a Garda-tó közeli szállásra az esti órákban.
 
2. nap: Sirmione-Malcesine-Monte Baldo-Bardolino (*Gardaland Vidámpark)
Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség a havas hegycsúcsok, pálmafák ölelte Garda-tóhoz. Goethe szerint az Észak-Olaszországban található, kékeszöld színű Garda-tó a természet csodája. Magas hegycsúcsok, olajfaligetek, szőlőlugasok, festői kisvárosok, pálmafás sétányok és kockás abroszos trattoriák teszik igazán varázslatossá a vidéket. Mai programunkat Sirmione festői kisvárosában kezdjük. A Garda-tó egyik legkülönlegesebb fekvésű kisvárosa egy hosszan a vízbe nyúló félszigeten fekszik. A Scaligeri vár őrzi a  Garda-tó gyöngyszemének óvárosát, ahol gyalogos sétánkat folytatva felfedezhetjük a zegzugos kisutcákat. Ezután a Monte Baldo lábánál fekvő Malcesine hangulatos kisvárosába látogatunk. Megnézzük a középkori hangulatú kisváros festői kikötőjét, a Scaligeri kastély épületét, majd kabinos felvonóval feljuthatunk a Monte Baldo csúcsára. Különleges flórájának és faunájának köszönhetően a Monte Baldo-t Európa Kertjének is szokták nevezni. A csúcsra feljutva páratlan kilátásban lehet részünk a Garda-tó vidékére. Délután Bardolino városába utazunk. Látogatás az olívaolaj múzeumban. Az extra szűz olívaolaj történetével, készítésének titkaival ismerkedünk meg helyi vezetőnk segítségével, majd egy rövid film megtekintése után, kóstoló a régió jellegzetességeiből, vásárlási lehetőség. Szabadidő a hangulatos városközpontban. (Ár: 30 EUR/fő) Vagy szabadprogram, látogatási lehetőség Olaszország legnagyobb szórakoztató parkjában, a Gardalandban egyénileg (csak a novemberi dátumon)*. 
 
3. nap: Verona-Budapest
Utazás Veneto tartomány egyik legszebb városába. Belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia romantikus városával, az Adige partján fekvő Veronával. A Piazza Bra hangulatos kávézói és Verona legismertebb nevezetessége, az ókori amfiteátrum, a híres Aréna fogad városnézésünk első állomásaként. A Via Mazzini csábító kirakatai mentén végigsétálunk a Piazza delle Erbe terére, ahol freskókkal díszített épületek és a Torre dei Lamberti impozáns látványa köszönti a látogatókat. A Piazza dei Signori terére átsétálva megtekintjük a Scaligeri család gótikus síremlékét is, majd Júlia híres erkélyével zárjuk programunkat. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kirándulás Olaszországba, a Garda-tóhoz és Gardalandbe, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással, padovai és veronai városnézéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére