3 napos kirándulás Lengyelországban és a Tátrában, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

7.600 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Tátrában!

Időpontok

  • 2024.05.17.-19.: Előleg: 7.600 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 75.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 7.600 Ft, a fennmaradó 68.300 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbusz-közlekedés költségei
  • 2 éjszaka szállás Poprádban 3*-os szállodában
  • Félpanziós ellátás
  • Idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Programköltségek: 85 Euro/fő (tartalmazza: belépőjegyek, programok díját, parkolások díját, Idegenforgalmi adót)
  • Utasbiztosítás: felnőtteknek: 1380 Ft/fő, gyerekeknek: 2760 Ft/fő
  • Útlemondási (storno) biztosítás: a részvételi díj 2%-a

Program

1. NAP INDULÁS – ÓTÁTRAFÜRED- CSORBA-TÓ

Indulás Budapestről a hajnali órákban. (05:30). Folyamatos utazást követően megérkezünk programunk első állomására. Rövid pihenőket tartva folyamatos utazás Ótátrafüredre. Érkezés a délelőtti órákban a Tátra egyik legkedveltebb üdülőhelyére. Az Ótátrafüred (Starý Smokovec) fölött található Tarajkán (Hrebienok) tekinthetjük meg a Tátra leglátogatottabb nyári kirándulóhelyét. Túránk alkalmával felkapaszkodunk siklóval(F) a csúcsra. Onnan, akinek van kedve csatlakozhat a túraútvonalat követve a Tarpataki-vízeséshez. Ezután buszba ülve utunk a Csorba-tóhoz vezet, amely a második legnagyobb tó a Tátra déli oldalán, a Szoliszkó-gerinc délkeleti vége alatti teraszon, a Furkota- és a Malompataki-völgy torkolata között. Egy őskori gleccser vízzé vált maradványa ez a csodálatos fekvésű, 20 hektáros tengerszem, amelyet 2500 méter magasságba nyúló csipkés hegykoszorú övez, s a sziklafalakon még nyáron is láthatunk havat. Sétát teszünk a tó körül, majd indulunk a szállásra. Este vacsora a szálláson.

2. NAP TUTAJOZÁS- NEDEC-VÁRA

Reggeli után „felvesszük a túracipőnket” és buszunkkal Lengyelországba utazunk. Az állomás Sromowce Wyzne, ahol már várnak minket a tutajok és meghódítjuk a dunajeci áttörést(F). Délutáni program keretében meglátogatjuk az egykor magyar kézben lévő Nedec várát(F). A várat a II. világháborúig főnemesek lakták, de sosem volt átépítve, illetve teljes egészében nem modernizálták. Ennek köszönhető, hogy hitelesen és kitűnő állapotban láthatjuk még ma is. Délután idegenvezetőnk segítségével megnézzük Poprád városát. Ezután szállásra utazunk és vacsorázunk.

3. NAP DOBSINA-ROZSNYÓ-HAZAÉRKEZÉS

Reggeli után összepakolunk és elindulunk. Napunk első programja a világ egyik legjelentősebb jégbarlangja, a Dobsina jégbarlang(F). A parkolóból gyalog tudjuk elérni a barlang bejáratát, mely egy kis gyaloglást és túrázást igényel. A barlang a hosszúságával és mélységével a legnagyobb jégbarlangok közé tartozik Európában. Az alpesi térségen kívül, Európában sehol nem található annyi jég, amely helyenként több mint 25 m vastagságnál nagyobb.

Egyedülálló díszítésének köszönhetően az UNESCO Világörökségi Listáján is szerepel. Útban hazafele, megállunk a több, mint 700 éves bányavárosban Rozsnyóba. Megtekintjük a 15. században épült főteret, melyet pompás polgárházak és utcahálózat vesznek körül. A város ebben a részében találhatóak meg a város építészeti látványosságai: a reneszánsz őrtorony, a városháza, a püspöki palota, az ágostonos kolostor, az egykori bányakamara épülete, az evangélikus templom és több más érdekesség. A város legszebb és legfontosabb nevezetessége a 14. századi gótikus Szűz Mária Mennybevétele-katedrális. Folytatjuk utunkat Budapest felé, érkezés fővárosunkba a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kirándulás Lengyelországban és a Tátrában, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.05.17.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére