3 napos kirándulás dél-csehországi várakhoz és a Klosterneuburgi apátsághoz, busszal, reggelivel, 3*-os szállással Ceske Budejovicében – augusztus 20-i hétvégén

Ajánlat kód: 35366
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

47.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35366

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Dél-Csehország váraival, a Klosterneuburgi apátsággal és Ceske Budejovice bájos városkájával!

Időpontok

  • 2020.08.21.: , 47.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás Ceske Budejovicében 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • VOX készülék (városnézéshez) 1.200 Ft/fő
  • Programok költségei
    • Klosterneuburg Apátság: kb. 15 Euro/fő
    • Jindrichuv Hradec vára: kb. 200 CZK/fő
    • Krumlov vára: kb. 260 CZK/fő
    • Hluboka várkastélya: kb. 260 CZK/fő
    • Sörgyárlátogatás: kb. 200 CZK/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora (2 vacsora): 10.900 Ft/fő (itthon fizetendő)

Program

1. nap

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Csehország felé Ausztria irányába. Első programunk a Bécs mellett található Klosterneuburgi Apátság megtekintése. Az épületegyüttes olyan értékes műkincsekkel rendelkezik, mint a Babenbergiek családfája, az osztrák főhercegi kalap és az 1181 körül készült zománc remekmű, a Verduni oltár. A kolostorlátogatás után továbbutazás Jindřichův Hradecbe, mely a Vajgar-tó partján terül el. A város fő nevezetessége a várkastély, melyet Vitkovic Henrik építtetett a 13. században. A Vitkovic család a hatalmas Rosenberg nemzetség egyik ága volt, akik a 17. századig Csehország leggazdagabb főurai voltak. A város hangulatos utcáit gótikus, reneszánsz és barokk házak díszítik, lehetőség nyílik majd a vár megtekintésére is. Innen továbbutazás České Budĕjovicébe, a szállás elfoglalása (2 éj).

2. nap

Mai programunk első állomása Hluboká várkastélya. A windsori kastélyra emlékeztető épületben értékes kiállítás megtekintésére nyílik lehetőség. A Schwarzenberg dinasztia által összegyűjtött porcelánok, faliszőnyegek, festmények láthatóak a pompás kastélyban. A kastélylátogatás után utunk Trebonba vezet, melynek környékén sok mesterséges és természetes gyógy-, illetve halastó található. Városnéző séta a középkori kisvárosban majd séta a Világ nevű tó partján. Délután visszautazás České Budĕjovicébe. Rövid városnéző séta, ahol a Városházát, a püspöki palotát és a Sóházat láthatjuk, majd szabadprogramra nyílik lehetőség. A szabadprogram után sörgyárlátogatásra nyílik lehetőség. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

3. nap

Reggel hazaindulás. Utunk elsőként Český Krumlovba, a középkori hangulatú dél-cseh városba vezet. Városnéző sétánk során egy kicsit visszacseppenhetünk a múltba. A város legfőbb nevezetessége a vár. A hatalmas kastély komplexum 5 udvar köré épült, mintegy 40 épületből és egy 7 hektáros parkból áll. Különlegessége az első várudvaron, a medveárokban nevelt barnamedvék. A városnézés után szabadidő, majd hazautazás. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás dél-csehországi várakhoz és a Klosterneuburgi apátsághoz, busszal, reggelivel, 3*-os szállással Ceske Budejovicében – augusztus 20-i hétvégén

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére