3 napos kirándulás 1 személyre Horvátországba, a Plitvicei-tavakhoz és az Isztriai-félszigetre, zágrábi városnézéssel, reggelivel, autóbuszos utazással és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34384
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

33.490 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34384

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Horvátország legszebb tájaira, a Plitvicei Nemzeti Parkba és az Isztriai-félszigetre!

Időpont

  • 2019. szeptember 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás **szállodában, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő
  • Belépők árai kb.: 300 Kuna/fő
  • Idegenforgalmi adó és városbelépési díj: 150 kuna/fő (helyszínen fizetendő)

Felár

  • Vacsora felár: 7.000 Ft/fő (2 vacsora)
  • Egyágyas felár: 10.000 Ft

A túráról

A túra időtartama a nemzeti parkban pihenőkkel, hajózással, kisvonatozással együtt kb. 4 óra. A túra idegenvezető kíséretével történik. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

Program

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából (vidéki felszállást foglaláskor jelezd). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben látogatást teszünk a lélegzetelállítóan szép Plitvicei Nemzeti Parkban, ahol gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül – megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit – áthajózunk a Kozjak-tavon, s közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. A túra után továbbutazás, este a szállás elfoglalása a Kvarner-öböl partvidékén.

2. nap:

Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy fakultatív kirándulási lehetőség az Isztriai-félszigeten. Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, amely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintjük belülről is), amely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is, ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, amelyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között.

Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, amelynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Este visszatérés a szállásra.

Fakultatív program ára: 5.000 Ft/fő (Helyszínen fizetendő, Forintban.) + belépők

3. nap:

Reggeli után indulás hazafele. Útközben megtekintjük Horvátország fővárosát, Zágrábot. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István Székesegyház, Kaptol-domb, stb.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás 1 személyre Horvátországba, a Plitvicei-tavakhoz és az Isztriai-félszigetre, zágrábi városnézéssel, reggelivel, autóbuszos utazással és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére