3 napos kirándulás 1 főre a Csorba-tóhoz és a Magas-Tátra vízeséseihez Szlovákiába, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33762
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

35.910 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33762

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Magas-Tátrában és sétálj a csodálatos Csorba-tó partján!

Időpontok

  • 2019.08.02 - 2019.08.04.
  • 2019.09.13 - 2019.09.15.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást (Poprád, 3*-os hotelben, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5 EUR/fő/nap)

Felárak

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 10 900 Ft/fő
  • Vacsora felár: 6.900 Ft/fő

Gyerekkedvezmények

  • 3. ágyon 12 éves korig: 10%

Belépők

  • Ótátrafüredi sikló (retúr) 9 EUR
  • Késmárki vár: 5 EUR
  • Késmárk Evangélikus temploma: 3 EUR
  • Lőcsei városháza és Lőcsei Pál Múzeum: 3.50 EUR
  • Szt. Jakab templom: 3 EUR
  • Halas-tavi (Morskie Oko) lovaskocsi: 70 ZL

Program

1. nap: Budapest – Rimaszombat – Szepesszombat – Ótátrafüred

Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Rimaszombatra, a szombati vásárairól ismert történelmi magyar városba érkezünk, ahol rövid városnézés során megtekintjük a település pazar építészeti műremekeit. Szepesszombat felé folytatjuk utunkat, hogy felkeressük a város hangulatos reneszánsz-barokk főterét, valamint a 13. századi gótikus Szent György-templomot. Innen a Magas-Tátra lábához, a patinás múltú fürdőváros, Ótátrafüred irányába utazunk tovább. Varázslatos hegyi útvonalon közlekedő siklóvasúttal kapaszkodunk fel a lenyűgöző Tarajka hegyfokra, majd gyalogosan ereszkedünk alá a káprázatos Nagy-Tarpataki vízeséshez. Poprádi szállásunkra az esti órákban érkezünk.

2. nap: Csorba-tó – Halas-tó (Morskie Oko)

Mai napunk a természet semmihez sem hasonlítható szépségeiről szól. Első állomásunk a lélegzetelállító látványt nyújtó Csorba-tó. A Magas-Tátra egyik legcsodálatosabb tavának partján sétálunk, majd a Tátra lengyel oldalának magasan fekvő gleccsertavát, a híres Halas-tavat (Morskie Oko) fedezzük fel. A festői Morskie Oko-t hangulatos lovaskocsikázással közelítjük meg, majd a napot a tó partjáig egy kellemes séta koronázza meg. A természet szépsége által megérintve, közelségével átélt, élményekben gazdag, aktív kiránduló nap végén visszatérünk poprádi szállásunkra.

3. nap: Késmárk – Szepescsütörtökhely – Lőcse – Budapest

A Tátrai Nagytavak után, a Thököly-család várkastélyáról és a hozzátartozó birtokról ismert Késmárk városát keressük fel. A középkori vár mellett meglátogatjuk a híres kuruc hadvezér, Thököly Imre fényűző sírhelyét, valamint a város egyedülálló evangélikus kő- és fatemplomát, és katolikus templomát is. Szepescsütörtökhelyen a gótikus építészet egyik kiemelkedő alkotása, a Szapolyai-kápolnával kiegészített Szent László templom bűvöli el az idelátogatókat. Végül Lőcse városába folytatjuk utunkat, ahol egyebek mellett a gyönyörű középkori főtéren található régi városházát, valamint a 13. századi Szent Jakab-templomot tekintjük meg. Délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Magas-Tátra

A Magas-Tátra káprázatos hegyi tóvidékein, lélegzetelállító vízesésein, és bájos történelmi falvain át vezető kirándulásunk Közép-Európa egyik legszebb természeti látványosságain keresztül kalauzol bennünket. Felfedezzük egyedülálló természeti és történelmi örökségeit, városait, a csodálatos Csorba-tavat, és a káprázatos Tarpataki-vízesésekről is ismert Ótátrafüredet is, mely a múlt század fordulója óta európai hírű kirándulóhelynek számít. A hosszú hétvége az aktív kikapcsolódásra, a kultúrára és az önfeledt pihenésre vágyók számára is egyedülálló élményt nyújt az év bármely szakában.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kirándulás 1 főre a Csorba-tóhoz és a Magas-Tátra vízeséseihez Szlovákiába, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Időpontok • 2019.08.02 - 2019.08.04 • 2019.09.13 - 2019.09.15

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére