3 napos kalandozás Ausztriában, hegyek, tavak és gleccserek világában, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35436
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

51.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35436

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Ausztria varázslatos, változatos tájain!

Időpontok

  • 2020.05.30.: , 51.900 Ft
  • 2020.08.28.: , 51.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka Salzburg mellett panzióban, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,5 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás
  • Idegenforgalmi adó: 1,6 Euro/fő/éj
  • Programok költségei
    • Werfen-i vár kb. 15 Euro/fő
    • Almbachklamm kb. 5 Euro/fő
    • Dachstein kabinos felvonó+Sky Walk kilátó kb. 38 Euro/fő
    • Dachstein, függőhíd+Jégpalota+lépcső a semmibe kb. 10 Euro/fő

Felárak

  • Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Fakultatív program

  • Kisvonattal a Schafbergre kb. 36 Euro/fő

Program

1. nap

Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Ausztriáig. Utunk elsőként a festői szépségű Wolfgangsee partján álló világhírű üdülőhelyre, St. Wolfgangba vezet. Itt városnéző séta keretében megismerkedünk a város festett épületeivel, műemlékeivel, majd rövid szabadprogramra nyílik lehetőség. Ezt követően fakultatív program keretében kisvonattal az 1782 m magas Schafbergre vonatozunk. A tóparti alsó állomástól 40 perc alatt pöfögnek fel a piros kocsik mintegy 1190 méter szintkülönbséget leküzdve a hegycsúcs alatti felső állomásig, ahonnan az egész Alpok egyik leglenyűgözőbb panorámája tárul elénk. Jó időben 14 tavat láthatunk innen. Késő délután tovább utazunk a szállásra Salzburg mellé.

2. nap

Reggeli után az Almbachklamm szurdokba utazunk, az Alpok egyik legszebb bejárható szurdokába. Pallóösvényeken, fahidakon, alagutakon kell haladni a helyenként mindössze egy méter széles és 300 méter magas völgyben. A szurdok végében hatalmas 30 m-es vízesés zuhan alá a sziklafalról a patakba. Innen a Dachstein gleccser meghódítására indulunk. Kabinos felvonóval jutunk fel kb. 2700 méteres magasságba. Fent különleges élmények várnak ránk. A csaknem 100 méter hosszú és 12 százalékos emelkedést elérő függőhíd a Dachstein déli fala mentén húzódik, a Jégpalotával közvetlen összeköttetésben áll, mely lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy megismerjék a gleccserek titokzatos világát. A Sky Walk kilátó padlózatát üvegből készítették, aminek köszönhetően garantált a feledhetetlen élmény. Kötél, mászóvas és kockázat nélkül elmerülhetünk az Alpok legszebb hegycsúcsainak egyedülálló látványában. Akik pedig igazán merészek vagy kíváncsiak, azok tovább mehetnek a "semmibe vezető lépcsőn", amelyen olyan érzésünk lehet, mintha a sziklák felett lebegnénk. Délután a Werfen-i várral ismerkedünk, mely Ausztria egyik legszebb és legnagyobb, épségben maradt középkori vára. A 900 éves várnak lenyűgöző az erődítmény védelmi rendszere és a fegyverraktára. A salzburgi vár mellett ez volt a régió legfontosabb erődítménye, később börtönként is funkcionált, a II. világháborúban a németek katonai erődítményként használták. Programunkat követően visszautazunk a szállásra. Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.

3. nap

Reggeli után utazás a lenyűgöző szépségű, Világörökség részét képező Gosau-tóhoz, amely méltán viseli a Salzkammergut gyöngyszeme elnevezést. Sétánkat követően a tó körül, Hallstattba utazunk. Itt, akik szeretnék, szabadidejüket egyénileg tölthetik el a hangulatos kisvárosban. Az aktív túrázásra vágyókkal az Echern völgybe kirándulunk, ahol egy gleccserkertet is érintünk. A kertben megcsodálhatjuk a gleccservájta különböző formákat és a 100 méternél magasabb Fátyol vízesést. (a túra hossza kb. 6 km, szintemelkedés 200 m fel és 200 m le, időtartam kb. 3 óra), Élményekkel telve indulunk haza. Utunk a festői Alpok hegyekkel, hágókkal, viaduktokkal tarkított vidékén vezet. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A program bizonyos részeinél (Dachstein és Schafberg) jelentős szintkülönbséget küzdünk le, amely a szervezet számára megterhelő lehet!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos kalandozás Ausztriában, hegyek, tavak és gleccserek világában, buszos utazással, reggelivel és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére